Strona 9 z 19 PierwszyPierwszy 123456789101112131415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 188

Temat: Fotelik dla dziecka

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar jaboleq
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V powered by @sdero

Domyślnie

A więc moje poszukiwania zakończone. Nabyłem używany Concord Ultimax. Oczywiście w instrukcji podane pasowanie do 159 ale do 156 też podszedł. Fotel pasażera z przodu maksymalnie odsunięty do tyłu także miejsca sporo jak na RWF.

P.s.
    kolor nie miał znaczenia
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	concord.jpg
Wyświetleń:	636
Rozmiar:	58.6 KB
ID:	162908  
    ::::::: I am IN LOVE with trance! ::::::: Moja włoszka :::::::

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Alfa 159 SW TI 2.0 JTDM

Domyślnie

prośba o parę szczegółów co do niespasowania Romer'a Trifix'a w Alach SW po FL
    Byłem praktycznie zdecydowany na ten fotelik ale teraz się zawahałem, tym bardziej, że jeszcze przez jakiś czas nie będę miał możliwości przyłożenia tego fotela do kanapy :/

Czy to samo dotyczy poprzedniego modelu tj Safefix'a z TT albo nogą?

Może jest ktoś w stanie polecić ewentualnie coś innego z tej klasy (z isofixem i najlepiej TT oraz niepoduszkowca) pasującego do kanapy po lifcie?

z góry dzięki
    pzdr.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar inflames
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0jtdm Ti 2011, Giulietta 1.4 T-Jet

Domyślnie

Mam kanapę po lifcie, czy ktoś wie jak wyciągnąć zagłówek żeby fotelik nie odstawał od oparcia.
    Posiadam fotelik Recaro Milano.

pozdrawiam

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    AR 159 16v SW

Domyślnie

Ma ktoś doświadczenia z wózkami typu 3w1? Co możecie powiedzieć o tym rozwiązaniu? Auto do ktorego szukam fotelika: AR159 z ISOFIX.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar łuk4sz
    Auto
    159 2.0 JTDm (2021 -) 159 1.9 JTDm 8V 2010 berlina (2014-2018)

Domyślnie

Cytat Napisał Caarl Zobacz post
    Ma ktoś doświadczenia z wózkami typu 3w1? Co możecie powiedzieć o tym rozwiązaniu? Auto do ktorego szukam fotelika: AR159 z ISOFIX.
    Tzn. chcesz znać naszą opinię nt. wózków z możliwością podpięcia do stelaża gondoli, nosidełka i siedziska chcesz, żeby Ci podpowiedzieć jakiś fotelik z isofix?

Użytkownik Romeo Avatar Goora
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 159 SW 1.9 JTDM 150KM '06

Domyślnie

Caarl, mam zestaw stelaż Bebeto Luca + gondola + spacerówka i do tego nosidełko MaxiCosi CabrioFix i sprawdza się wyśmienicie.
    nosidełko mocowane do stelaża na adapterach.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    159 1.9 JTD 16V

Domyślnie

Hej ja mam Recaro Profi Plus + baza Iso i wszystko ładnie bangla, mogę polecić no i RECARO, bezpieczny, wygodny teraz zrobiliśmy z małą Włochy i z powrotem, bez problemów.

Auto
    AR 159 16v SW

Domyślnie

Cytat Napisał łuk4sz Zobacz post
    Tzn. chcesz znać naszą opinię nt. wózków z możliwością podpięcia do stelaża gondoli, nosidełka i siedziska chcesz, żeby Ci podpowiedzieć jakiś fotelik z isofix?
    Tak, chce wozek z gondola, spacerowka, nosidelkiem, ktore moge uzyc do zamontowania jako fotelik w aucie na zlacza ISOFIX.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar łuk4sz
    Auto
    159 2.0 JTDm (2021 -) 159 1.9 JTDm 8V 2010 berlina (2014-2018)

Domyślnie

Używam podobnie jak Goora wózka Bebetto Luca, z fotelikiem Maxi Cosi City. Wózek - duża gondola, fajny wzór, gumowe pompowane i odpinane wszystkie kółka, system absorpcji nazwijmy to uderzeń na przednie kółka, gondolę możesz kompletnie zakryć budką w razie niespodziewanych gwałtownych zjawisk atmosferycznych. Z minusów, skopał nam sie zatrzask i przy ściąganiu gondoli musiałem dość mocniej szarpnąć aby ją odpiąć. Nie oddawałem do serwisu gdyż wózka oczywiście non stop używamy. Po przejściu na siedzisko (szerokie, dość wygodne, synek przynajmniej nie narzeka) po jakimś czasie problem minął. Dwa, dość mała torba nazwijmy to na zakupy ale jakoś specjalnie często mi to nie przeszkadzało. Trzy, przy 187 cm wzrostu dość często na początku w marszu na spacerze kopałem w pedał hamulca umieszczony centralnie na osi między kołami. To chyba tyle. Nosidełko, nie miało ISO więc Cię akurat ten model nie będzie interesował, drugi raz zwróciłbym na pewno uwagę przy jego zakupie na taki mały drobiazg jakim jest składany daszek nad głową. Ten i nie wiem czy Cabrio Fix, chyba go nie mają. Jeśli potrzebujesz jakieś info to pytaj.
    Pozdrawiam.

Auto
    AR 159 16v SW

Domyślnie

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Na razie myślę o Bebetto vs Jedo Fyn. Fotelik chciałbym na isofix tylko do każdego pierwszego fotelika trzeba bazę, a ta kosztuje tyle co fotelik :/.