a co powiecie o tej otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-okazja-lalka-1-9jtd-ID6ybOy9.html
co ciekawe klient podaje przebieg 186 kkm a na zdjęciu jest 162 kkm przeważnie liczniki cofają a ten napisał że ma więcej![]()
a co powiecie o tej otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-okazja-lalka-1-9jtd-ID6ybOy9.html
co ciekawe klient podaje przebieg 186 kkm a na zdjęciu jest 162 kkm przeważnie liczniki cofają a ten napisał że ma więcej![]()
Ostatnio edytowane przez s@jmon ; 24-04-2016 o 20:29
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-2-0-jts-bertone-polak-ID6yj0pz.html#e2ad9437db
Widział ktoś może tą Alfe? Oprócz tego, według mnie, nie groźnie uszkodzonego zderzaka nic nie zwraca mojej uwagi oprócz jednej rzeczy. Przebieg jak na ten rok wydaje się być okej, na zdjęciach nie wygląda źle. Tą jedną rzeczą, która zwraca moją uwagę jest cena, która wg mnie jest trochę za mała. Co Wy o tym sądzicie?
Z góry wielkie dzięki ;]
I mówisz, że to jest powód tej ceny? Oczywiście dodając do tego ten zderzak.
Z tego co wyczytywałem i się dowiadywałem to 2.0JTS od 2004roku nie był taki straszny(we wcześniejszych podobno był problem z osadzającym się nagarem), i że na pewno jest lepszą jednostką niż jego "następca" 2.2JTS.
A tak swoją drogą to mało zwracam uwagę na to co się mówi, bez urazy oczywiście. Gdy decydowałem się kupić swoją klijóweczke też mówili mi "nie kupuj tego, tam elektryka i elektronika to żyje własnym życiem" itd itp. I od 4 lat żyje tak jak ja chce
. Z resztą jakoś przejechał te 180 pare tys km.
A tak serio, to na prawde te JTS są tak złe? Niech nikt tu się nie obraża, ale wolałbym benzynę. Na disla mam alergie a z resztą uważam, że robiąc 25 do maksymalnie 40tys rocznie nie potrzebny mi diesel i planuję, i chcę kupić benzyniaka ;D
Dzwoniłem co do tej Alfy i Pan przyznał po sprawdzeniu, że nie ma podgrzewanych foteli chociaż auto posiada 3 lata ale żona jeździła...
Tu też jest ciekawie, w sobotę była cena 15555 ale chyba było dużo telefonów i dzisiaj jest już 17777 :-/ i ta sama sytuacja z fotelami ale tym razem Pan twierdzi, że fotele są podgrzewane a przycisk jest oryginalnie pod fotelem tak ja w 156...
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-bardzo-ladna-g-t-2-0-benzyna-full-serwis-bertone-ID6ylN4n.html#06506a422d
Ostatnio edytowane przez michalknw ; 26-04-2016 o 12:56
Może silnik też jest inny?
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
No i tak poza tym zupełnie nic nie umiałem się dowiedzieć o tej Alfie, kupione z aukcji, podobno nic jeszcze nie sprawdzali, nic nie wiadomo ale może chcieli mnie się pozbyć bo dzwoniłem jeszcze przy cenie 15555 zl
Twierdzi też, że ma 10 poduszek powietrznych, światła przeciwmgielne i jakieś dodatkowe halogeny ale chyba ukryte. W GT też nie przypominam sobie by występowała podgrzewana przednia szyba i jak to ujął elektro chromatyczne lusterka boczne.
No nieźle.możliwość regulacji twardości i miękkości jazdy pojazdem !
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]