A wy nabijacie kolejne
To Syzyfowa praca![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Ja tam leje olej 2T jaki mam pod ręką do JTD i nic się nie dzieje od 3 lat. Jedno jest pewne. Diesel zawsze pozostanie dieslem, a jak ktoś twierdzi, że mu 1,7td chodzi jak rasowa benzyna to ma wielki problem ze słuchem...
Taki lekki mój, OT
Mój na szczęście nie chodzi jak rasowa benzyna. Ma konkretny gang, który uwielbiam
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=5TQjDhIsDRE
I jedyny mój benzyniak, który dobrze brzmiał, to Dodge Stealth R/T TT. Otworzenie się drugiego przelotu dawało naprawdę fajny efekt bez konieczności stosowania w kabinie stoperów do uszu.
http://w146.wrzuta.pl/audio/0SNkTIp9...stealth_r_t_tt
Benzyniaków, które dobrze brzmią jest dosłownie garstka i to w cenach raczej nie osiągalnych dla zwykłego śmiertelnika. Reszta, to albo wycie zarzynanego eunucha albo kaszlenie, pierdzenie i pochrząkiwanie skośnookich produktów
Ale oczywiście to kwestia gustu![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Alfa Romeo 145 1.4 TS 16V 99' - była
Alfa Romeo 156 SW Distinctive 1.9 JTD 16V 04' powered by @sdero [conmir.pl] 185KM 370NM - była
Alfa Romeo GTV Lusso 3.0 V6 24V 98' - była
Alfa Romeo 156 SW SportPack 3 2.4 JTD 10V 01' powered by @sdero [conmir.pl] 200KM 400NM -była
Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 24V 02' Distinctive - była
Peugeot 508 SW 2.0 HDi Active 12' - jest
Alfa Romeo 156 3.0 V6 24V 05' Distinctive - jest
Pomyślcie o niej jak o Angelinie Jolie. Słyszeliście, że jest szalona, że jada tylko klej do tapet, ale chciałoby się, prawda?
Amantes amentes
Zakochani są jak szaleńcy.
No tak, ale jak ktoś pisze, że dolewka oleju 2t powoduje, że stary klekot zacznie chodzić cicho i kulturalnie jak pb to albo wypił za dużo, albo coś brał. Na szczęście jak chcę sobie posłuchać ładnego gangu motoru to idę sobie przegazować boxera, kto miał ten wie jak ten mały szatan chodzi.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10