Nie ma się czym chwalić.
Nie ma się czym chwalić.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Ja się nie chwalę tylko mówię jak robią nawet serwisy w pl! Żadne auto nie jest tak naprawdę pewne. A te wszystkie co mają po 10lat i przebieg 120tys w dieslu to już całkiem śmiać mi się chce. A tu przynajmniej właściciel nie kłamie i nie skręcił licznika. I musi kupić to ktoś kto wie ile wytrzyma silnik jtd i nie będzie się bał tego przebiegu. Kolejny przykład. Znajomy kupił insignie rok temu 2011r przebieg ok 250tysięcy. Auto jak nowe. Po roku na 130tysięcy.
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Panowie oglądał ktoś http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-spr...C35920663.html
Od razu sobie odpuść bo skrócona jest minimum o 100tysięcy do tego gość kłamie w opisie bo na pewno nie jest bezwypadkowy. Auto z Gniezna. Tam 99% aut jest "bez bezwypadkowych"
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Sama cena nie daje do myślenia ?
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-kom...C35956085.html
Uwaga na alfę. Oglądałem ją sierpniu bodajże zeszłego roku. Stała uszkodzona za 39tys. Do naprawy zderzak, ksenon, maska, chłodnice i pewnie coś jeszcze. Mało brakowało bym ją kupił, ale spore podejrzenia wzbudził brak książki serwisowej, brak jakiejkolwiek historii serwisowej mimo że auto było wtedy jeszcze teoretycznie na gwarancji, no i brak oryginalnego dowodu rejestracyjnego (tylko wtórnik). Auto z polskiego salonu. Pierwsza rejestracja pod koniec 2012 wiec NIBY bardzo młode auto.
O k...!!! Jak to dobrze zaglądać na forum. Wydaje się być "igłą"... Zainteresowałem się nią.
Ale widzę że jest przerejestrowana. Wtedy była na katowickich blachach. Zarejestrowana na jakąś firmę z obsługi lotnisk.
a jaka jest trwałość silników jtd, mam na myśli przebiegi powyzej 200tyś?