Już spieszę z wyjaśnieniem...
Po pierwsze/primo to ten samochód ma się nie psuć! Więc hak jest tylko elementem niezbędnym do homologacji.
Po drugie/primo prawdziwy alfisti nie potrzebuje czujników.
W końcu po trzecie/primo to spryskiwacz trzeba będzie i tak odłączyć bo dużo płynu wtedy idzie a nie każdy ma dostęp do taniego ze sklepu z czerwonym owadem w logo
Natomiast na serio:
- hak jest po prawej stronie. Otwór po lewej to coś innego.
- czujnik bliższy środka jest pod rejestracją na kratce
- spryskiwacz nie jest w obszarze rejestracji nawet naszych wymiarów.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 28-07-2016 o 13:37
w aucie którym jechałem sprzedawca wyłączył przed ruszeniem czujniki, bo wariują i "wyczuwają" tablicę. Tyle usłyszałem
A ja uważam, że obaj nie macie racji. Na promocję jest po prostu za wcześnie. Po co chcesz dzisiaj gonić ludzi do salonów, skoro nie ma czego sprzedawać, a przetestować można tylko diesla z manualem. Będzie komplet silników, będą automaty i napęd 4x4, będą auta gotowe do sprzedaży od ręki w różnych kolorach i wariantach wyposażenia, to można będzie robić kampanię reklamową, drzwi otwarte i się chwalić. A tak? Na razie można tylko zrazić potencjalnych klientów. Pierwsze wrażenie można zrobić tylko raz.
Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4 (2018-...)
AR 159 1.9 JTDM Q-Tronic Distinctive (2008-...)
AR 147 2.0 TS Selespeed Distinctive (2001-2008)
Belfer, ale już mniejsza o te czujniki - jak to świadczy o sprzedawcy?! Pomyśl sobie, że idziesz do salonu BMW czy tam Audi, Pan Ci opowiada historie, jakie to niemieckie niezawodne, rzuca czołowymi miejscami w rankingu TUV (no przecież nie znasz ich na pamięć, a wiedza w narodzie jest taka, że przodują), opowiada o sportowym charakterze, o prestiżu i inne takie, po czym idziesz do salonu Alfy i nim jeszcze zdążysz ruszyć, to sprzedawca mówi, że wyłącza czujniki, bo wariują.
No ja bym od razu kupował Alfę.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS