A tak pokojowo wychodząc do ciebie kolego Macku to popatrz na ta rimza dobrze , ona bardziej przypomina telefona niż ci się wydaje . Bo ramiona tworzą 5 prawie kulistych otworów tyle ,że występują dodatkowe"cięcia" i śrubeczki ala skręcana fela. Więc myśle ,że sytuacje idzie zażegnać polubownie bo: 1 fela włoska , 2 przypomina fona jedynie co gebelsowskie to rozstaw...Może być??? Czy przez profanacje mam iść popełnić sepuku
- - - Updated - - -
Bociek większość firm "nieoryginalnych" produkując felgi pod jeden rozmiar śrub otwór piasty zostawia większy własnie pod pierscienie żeby podeszły pod kilka modeli . To nie felga pod dany , konkretny model auta i nie jestem pierwszą osobą która jezdzi na pierscieniach...Dla mnie wybór felg do Alfy jest za mały - telefon ,szprycha- więc szukam czego innego...Jednym z was BBS LM się nie podoba w Alfie a mi tak .
- - - Updated - - -
Wiem ,że tyczyło sie mnie więc dla twoich wiadomości : MIM jest produkcji włoskiej....ale jak już pisałem -nie interesuje mnie skąd tylko jak się prezenci bo to moje auto i ja decyduje jak mi się podoba ...A kolega pytał mnie co mu doradze więc napisałem ....I nawet jak się uprze i przetoczy se oryginalne fele z golfa czy audi to bić będą w 2 przypadkach: 1. nadupcony tokarz , 2. chinskie opony..
Garos sprawa jest prosta: Zanim kupisz felunek to sie dowiedz czy pomierz otwory i czy jak pisałem nie mają otworu piasty jak moje pod większą srednice to potem dobre pierscionki i nic nie bije....bo jak widzisz niektórzy w zyciu sie takimi rzeczami nie bawili ale mądrości przelewają....To tak jakby napisać ,że filtry sportowe stożkowe są pod jedno auto