Podeślij link. Nie oczerniasz gościa tylko napisałaś jak było. Za podanie faktów nie można nikogo oskarżać.
Podeślij link. Nie oczerniasz gościa tylko napisałaś jak było. Za podanie faktów nie można nikogo oskarżać.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Powiedz lepiej jak przekonałaś Mozgę do montażu nieoryginalnej części
Nie mówił Ci że albo się jeździ Alfą, albo autem ze znaczkiem Alfy?
No i oczywiście daj namiar na ten sklep- takie rzeczy trzeba publicznie nagłaśniać- kropla drąży skałę
Pytanie do zjawiska "gumowania na kierownicy"
Czy po zmianie płynu z czerwonego na zielony (i już wymienionym zbiorniczku) jestem w stanie pozbyć się tego zjawiska? Czy to ewidentnie wina padającej przekładni?
Czytałem swojego czasu temat od początku, ale już się pogubiłem..
Zmiana płynu powinna dość mocno pomóc. Ale z tą "padającą" przekładnią to troszkę przesadaJa z tym gumowaniem jeździłem jakieś dwa lata i jakoś nie padła
![]()
Ja bym nie ruszał maglownicy póki szczelna.
Link do aukcji - jak ją kupiłam miał jeszcze jedną, teraz ma trzy
http://allegro.pl/pompa-wspomagania-...895061377.html
Zwróćcie uwagę na negatywy. Wychodzi na to, że nic u nich nie warto kupować.
Co do przekonywania Mozgi....hmmmm...nie wiem...wrodzona siła perswazjiA tak po prawdzie przecież on nie ma autoryzacji na alfę więc jemu generalnie powinno być rybka co w nie wkłada. Klient płaci, klient wymaga... A że Mozga tekści? A niech sobie tekści... wiecie gdzie to mam
![]()
Ostatnio edytowane przez kameroon ; 14-12-2014 o 21:39
Mozga montuje co klient chce ale potem nie bierze odpowiedzialności jak część jest nie oryginalna. Choć rozmawiałem z chłopakami od niego i np. współpracuje z firmą z Gorzowa, która regeneruje turba i jest gwarancja.
Dodano po 5 minutes:
Kameroon jak z gwarancją na regenerowaną pompę oczywiście nie u Mozgi tylko w tej firmie co regenerowała?
Ostatnio edytowane przez marcingoleniow ; 15-12-2014 o 07:48 Powód: Dodano
jest gwarancja na 6 m-cy, ważna z stemplem zakładu montującego
poniżej link do zakładów ze Szczecina, za których pośrednictwem można wysyłać pompy do Łodzi
http://szczecin-regeneracja-zachodni...pomorskie.html
Ja wysyłałam przez Carmana i nie skasowali mnie dodatkowo ani złotówki
ostatnio zauważyłem, że podczas postoju jak kręciłem kierownicą to słyszałem gdzieś wyraźne głośne trzaski. Czyżby to maglownica domagała się regeneracji ? czy może coś innego.
Gumowania i trzaski z magla podczas postoju lub tez wolnej lub toczącej jazdy oto efekty. Też jezdziłem tak dwa lata odkąd kupiłem:
DSC_0285 (1024x553).jpgDSC_0286 (1024x576).jpg
Ostatnio edytowane przez Piotrek156StCe ; 16-12-2014 o 10:21