Rafik39 no mysle ze ostatnia decyzja jest najlepsza i jak alfa uwiedzie cie swoim wdziekiem i gracja juz przy niej pozostaniesz![]()
Rafik39 no mysle ze ostatnia decyzja jest najlepsza i jak alfa uwiedzie cie swoim wdziekiem i gracja juz przy niej pozostaniesz![]()
niestety nie pasuje po pierwsze wtyczki w czujnikach sa inne znaczy w czujniku ze 156 jest taka sama jak wychodzacy kabel ze 147ale to pikus bo kable mozna polaczyc ale lozysko jest ciut wieksze w 156 takze chyba problem tkwi w pasku z magnesem takze niestety mam czujniki zamontowane ze 156 i nie dziala ...
czy to zdjecie w twoim profilu to twoja 156?????
jesli tak to bardzo ladna, chetnie zobaczyl bym ja na jakims zlocie!!!!
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
uff
wracajac do mojego problemu z ICS!!
wszystko sklecilem z powrotem i z duma powiem ze wszystko dziala!!!
mam radio i inne detale!!
podlaczylem tez auxa a do tego telefon! troche kiepsko gra, na forum twierdza ze kabel ma byc minimum 3,5mm. ja uzylem co mialem podreka-(od sluchawek!!)
no i zmienilem kolor z tego zielonego na proper alfa red!!
na razie tylko ICS , reszta puzniej jak przyjda ledy!
mam plan - cale czerwone poswietlenie z niebieskimi dodatkami (kiedy wlaczasz podgrzewanie szyb,siedzen, ,przecimglowe. te wszystkie zolte detale!!)
na razie tyle, w miedzy czasie podlacze dvd, moze puzniej dam pare fotek!!
pozdro.
Rafik, jak tam poszukiwania skrzyni? Znalazles cos tanszego?
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
Link dla czestera: http://cars.donedeal.ie/for-sale/damagedcars/2246244
A dla pozostalych to mam jeszcze na placu 156 w rozbiorce srebrna. Duzo moze z niej nie zostalo (silnik i selespeed wyciagniety) ale jakby ktos cos potrzebowal to dajcie znac bo za jakies 2 - 3 tygodnie pojdzie na zyletki.