Brat ma czarny Viaken ale on jest pod Vag i jedynie mogę nim błędy kasowac
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Brat ma czarny Viaken ale on jest pod Vag i jedynie mogę nim błędy kasowac
Dokładnie to 99 złotych polskich, tak zwany polski ELM327 v2 2013. Mniej więcej tak się nazywa. Nie daje możliwości wejścia w ABS i ksenony. Do tego trzeba jeszcze adapter za 17 z kawałkiem.
Witam panowie. Jak odpalić to ustrojstwo. Zakupilem vgate bluetooth... Nie działa, zakupilem ELM 327 v2 I przejsciowke u viakena. FES się nie łączy ani żaden inny. Silnik 1.9 jtdm 150 KM 2005
A wyrzuca ci protect?
Dokladnie
Moim zdaniem, to jest największe "G" wśród sprzedawanych interfejsów
Wybaczcie panowie ale zupełnie nie rozumiem po jaką cholerę to kupować ? Wystarcza zwykły, najzwyklejszy ELM za parę złotych. Łapiecie się na "V2" w nazwie ? Opowiadania o większej prędkości, która u was jest i tak bez znaczenia ?
Przejściówki ? A po jaką cholerę jak wystarczy zlutować piny. No chyba, że ktoś ma skrzynię automatyczną. Wtedy podczas testów w czasie jazdy skrzynia będzie szarpać.
Ostatnio edytowane przez @sdero ; 24-01-2016 o 09:36
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Ostatnio edytowane przez magil ; 24-01-2016 o 10:33
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Panowie a ja mam taki problem. Zakupiłem kabelek elm327 od viakena łączy mi się z ecu alfy 159 ale nie mogę wykasować żadnych błędów . Poradzi ktoś ?
Jeśli błędu nie możesz wykasować, to znaczy, że błąd jest aktywny. Najpierw wyeliminuj usterkę, to błędy będziesz mógł skasować.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
http://allegro.pl/interfejs-icar4-vg...997509972.html
Kupiłem ostatnio takie cudo ale niestety nie łączy się to z ECU alfy przez aplikację Torque. Próbowałem jeszcze przez kompa FiatECUScan ale program wogóle tego nie widzi.
Nie ogarniam tego jeszcze dobrze ale chciałem zwykły interfejs diagnostyczny.
Co polecacie? I czy z moim interfejsem da się coś zrobić czy go odesłać?