Ferrari to nie ta klasa co 4C. To nie jest traktowanie po macoszemu, tylko kalkulowanie siły nabywczej do zaintersowania.
Ferrari to nie ta klasa co 4C. To nie jest traktowanie po macoszemu, tylko kalkulowanie siły nabywczej do zaintersowania.
Alfa Romeo 156 2.4 JTD '00 - sprzedana
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm '06 - sprzedana
Alfa Romeo Giulia Veloce Q4 '17
to chyba zrozumiale ze to nie ta klasa ... i dokladnie to co napisales: sily nabywczej - skoro kilka/kilkanascie (nie znam dokladnych statystyk ale to mi sie obilo o uszy) ferrari czy innych luksusowych fur rocznie znajduje w PL amatorów to tym bardziej taki pojazd powinien sobie radzic ... no nic. nie ma co watku rozwijac, kazdy ma swoj pkt widzenia.
Ta 4C zapowiada sie ciekawie
Właśnie ciekawe jakie bedzie miałą silniki![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Moc i pojemność wskazują, żeby się cudów nie spodziewać i to raczej to samo... Szukałem gdzieś info, czy może wsadzili łańcuch rozrządu jak w starym dobrym TS 8V, ale brak info, więc pewnie pasek. Czyli de facto z grubsza to samo dziadostwo, co w 159 i Giulietcie.
Bimsky, złośliwy jesteś, zaraz się okaże, że nie mogę być fanem Alfy, skoro w życiu nie wymieniałem świec zapłonowych, bo to podobno jakiś św. Graal fanów motoryzacji.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
gadałem z kolegami co blisko tego siedzą i jeszcze ma sie pojewic wersja 300 km ale nie wiadomo kiedy. Narazie limit potem zwykła seria a potem zobaczymy