Jeśli Green Stuff są naprawdę takie dobre jak piszecie...to jak założę Yellow, to będzie jeszcze lepiej ??Oprócz tego potrzebuję zmienić tarcze na nacinane i nawiercane (przód)... Obecnie na celowniku mam tak jak pisałem wcześniej Black Diamond Combi. Czy tarcze EBC będą lepsze do mojej AR 159 2.4 obecnie 240 KM...która waży ok 1750 kilo...
Chodzi o to, żeby tarcze były na tyle wytrzymałe, żeby się nie zwichrowały (w momentach szybszej jazdy) jak będę hamował z 240 do 120 na autostradzie...
trw mi zaczeły bić po 1 miesiącu oddałem w ramach reklamacji
- - - Updated - - -
założyłem ebc i żółte klocki ebc po paru ostrych hamowaniach zaczeły bić doradzono mi aby je przetoczyc i tak zrobiłem teraz je testuje
- - - Updated - - -
nie polecam trw ale ebc też zaczeły mi bić dałem do przetoczenia
A u mnie wymiana na klocki Ferodo i tarcze miały być Zimermany ale nie było w hurtowni wiec Textar. Jeszcze na dotarciu ale różnica kolosalnafoto jeszcze przed wymiana musialy przejsc przez Specjalistke do Spraw Jakosci
Napisane na Commodore C64..![]()
U mnie wymienione z przodu na Tarcze Zimmerman gładkie i klocki Ferodo, bardzo dobrze działa. Polecam![]()
Panowie jakiej marki tarcze gladkie żeby się nie giely? Trw, brembo, ate?
Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk
ja mam textar i nic sie nie gnie
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
..ja mam tarcze Textar i klocki Ate i zestaw spisuje się bardzo dobrze. W vectra c mam zestaw Zimmermann i też się dobrze spisuję, jedynie czego nie mogę polecić to zestaw Bosch który był przed zimmermann - słabo hamował oraz szybko się ścierał.