Prawdopodobnie Marcchionne kazał im nie tylko czytać ten wątek od początku, ale i zagroził że zablokuje i ograniczy na nim dostęp do sieci, a potem jeszcze przepyta, no to wybrali jazdy;
tylko nie przesadź z tym entuzjazmem - i sprawdź przed wyjazdem, czy nie mruga do was pomarańczowy "żebrak", skoro tak przyspieszyli z jazdami
A tak poważnie, we wczorajszej rozmowie przedstawiciel Ganinexu zwracał uwagę na przyzwoite spalanie, i jeszcze lepszą trakcję.
Dziś nawet pojawiła się na ich stronie "rodzinna" fotka ze spota w Gliwicach.
Ostatnio edytowane przez Archi ; 29-08-2016 o 12:08
Alfa Romeo Nel Cuore
Ganinex wyłamuje się jakby - w pozytywnym sensie odbioru salonów Alfy Romeo. Znaczy nawet w sidłach FCA coś tam można, jak się chce.
Mi tam było bardzo przyjemnie właśnie pierwszy raz zobaczyć Giulię na żywo, bez nadęcia, bez głupiego nadskakiwania sztucznego itd.
Widać starają się i na innych płaszczyznach, jak ten zlot.
BTW, nowe S90 jest zajebiste![]()
Ale Volvo nie musi mieć efektu łał. Nawet nie powinno. Ma być solidne, bezpieczne, z klasą, z obsługą z klasą, bez właścicieli kojarzących się z białymi skarpetami, innymi badylarzami czy bejsbolami itd. I takie jest. Nie musi się nawet sportowo prowadzić bo po co. Ma robić swoje w przyjemny sposób i tyle albo AŻ tyle . I robi to konsekwetnie od lat. Czy chińskie czy marsjańskie by było nie ma znaczenia.
Alfa mająca niby jasno zakreślony charakter - usportowiony - nie umiała tego charakteru utrzymać przez ostatnie kilka "pokoleń" jej modeli . Dopiero teraz robi to co powinna była od lat. Więc w tym sensie - utrzymania sposobu postrzegania firmy / jej samochodów - Alfa jest gorsza o niebiosa od Volvo.
Jeden ciul
To samo co tu piszą ludzie o Giulii, już kiedyś pisałem że w dzisiejszych czasach dizajnu nie da się zrobić efektu "wow".
Andrzejsr, święte słowa. Poza tym wszyscy mylą Volvo z chinolami - pamiętajcie że tylko pieniądze są tam chińskie, cała reszta jest taka jaka była więc ta "chińskość" Volva to chyba też takie dorabianie ideologii jak podobieństwo Giulii do BMW, nie stać mnie to se ponarzekam...
Ja mam nieco odmienne zdanie. (chodzi mi o Ganinex z Katowic)
Dwukrotnie proponowałem im nieodpłatną promocję Giulii i ogólnie AR (na wyścigu górskim oraz na naszym zlocie!) i wypięli się klasycznie nawet nie dając odpowiedzi na mail'e...
Teraz ktoś się obudził ale kilka innych akcji przespali a jakoś inne salony dały radę i na zlocie było auto z... GdańskaNa wyścigu miałem gadżety oraz banery z Warszawy z Carserwisu
Można? Dało się? Na zlot mieli kilkadziesiąt kilometrów ale jakoś im nie poszło. Inni dali radę przez całą Polskę Giulię podesłać.