Możliwe, że te wszystkie testy na onecie, wp to przeredagowane testy z innych portali/prasy?
Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, że w ciągu kilku dni w Polsce wypożyczono tyle Giuliett![]()
Możliwe, że te wszystkie testy na onecie, wp to przeredagowane testy z innych portali/prasy?
Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, że w ciągu kilku dni w Polsce wypożyczono tyle Giuliett![]()
Tak podejrzewam, chociaż WP twierdzi, że testowało we Włoszech. Może był jakiś dzień testów dla prasy.
ta, testowało we Włoszech....chyba Monicę Belucci.....
Chcieliby. Ja też zresztą
.
Możliwe, że jakieś tam testy w Italii były. Kiedyś DAF jak wprowadzał model 95XF to dziennikarzy zapraszał do Hiszpanii na pierwsze testy. Modele od wyboru do koloru- ComfortCaby 380 do SSC 530.
http://fiergloo.blogspot.com lub http://fiergloo.pl/ - moje spojrzenie na motoryzację
2007-2008: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v
2008-2018: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v Automat
2014-....: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL
2018-2021: Lancia Kappa 2.4 JTD 10v
2021-....: Alfa Romeo 159 1750TBi
Ten tekst z WP pisał... delikatnie mówiąc debil.
Podaje i objaśniam, przeczytałem tylko jedną stronę dalej nie miałem siły.
1) "Obecnie narodziła się nowa Giulietta, która ma kultywować mit poprzedniczki." - kultywuje się tradycję a nie mit, poza tym mit jest o czymś czego tak naprawdę nie było np. Bóg Neptun
2) "Później narodziła się Alfa Romeo 156, nagrodzona tytułem Samochodu Roku 1996. " Spoko maroko luz i spontanW 1996 roku I miejsca miał Fiat Brava/Bravo, a 156 mogła być co najwyżej w fazie projektu, nagrodę dostała w 1998roku.
3) ''Kolejne modele to kolejne sukcesy: 159 - Samochód roku 2006." Czy oby na pewno??? - Nie, Alfa była trzecia.
Dalej nie chce mi się czytać.
Jak to mówią, nobody is perfekt, ale takie błędy? Zaledwie kilka zdań.
Dzisiejsze "Auto motor i sport" okładka z tytułem "Alfa Romeo Giulietta jeżdzi jak Audi" (mam nadzieje ,że chodzi o wybieranie nierówności ,a nie jazde po zakrętach)
W środku 5 stron o Giulietcie pod tytułem "Bat na najlepszych"-zachwycają się nad właściwościami jezdnymi,komfortem i silnikiem 1.4 Multiair 170 KM.
Panowie chyba to niezłe auto jest.
Ostatnio edytowane przez otto ; 16-04-2010 o 18:10
Jak tak można? Jeśli rzeczywiście o wybieranie nierówności to spoko, ale zakręty to już inna bajka. Audi ma dobre zawieszenia ale takie porównanie jest co najmniej nie na miejscu.
" Również reflektory są charakterystyczne dla marki" gdzie? w którym miejscu? Najwyżej w MiTo ostatecznie 8C
Ostatnio edytowane przez Fistasz ; 16-04-2010 o 19:41