A wiec trafiłem tu zęby sie przywitać) alfe mam niedługo bo dopiero tydzien ale jestem w niej zakochany to taka miłość od pierwszego wejrzenia
) wczesniej tez jezdzilem włoskimi autami
) choc pare razy zszedłem na zła droge o zgrozo jak sobie przypomne nubire to mnie trzesie
) zaczynałem od malucha
) LD dobre auto jak na 15 letniego chłopaka
) po odebraniu prawa jazdy zakupiłem fiata brava 1,4 12v
) byłapiekna aleniestety mocno walnieta po dachowaniu oczym dowiedziałem sie póżniej
( pojej sprzedarzy zakupiłem astre jedynkez 1,6 8v silnikiem na podtlenek gazu
) super auto
) 40tys w pól roku prawie z niej nie wysiadałem
) potem zachciało mi sie czegoś mocniejszego kupiłem nubire 2,0 133km silnik spoko alewyrywała miwachacze co300km nawet jak założyłem oryginały ..wniosek ? walona jak tomówia fest ! po sprzedaniu pazdzieża zakupiłem lale w carserwisie na 1 sierpnia w warszawie brava 1,6 16v 105km
) granat 99rok widok wyrazu twarzy kolegi z pracy w jego tuningowanej ibizie gdy na 3 biegu leciałem 160 był bezcenny
) był dołek finansowy wiec musiałem ja sp[rzedac z bólem serca
(( kupiłem punto 1,2 8v z gazem tak wiem .... aleogólnie autosuper 05 rok bez rdzy jezdzi swietnie
) oddałemgo siostrze gdy kupiłem mareę weekend... strzał wkolana i troche moja głupota progi zjadła rdza w zimie w trybie ekspres jak posiagi kolej francuskiej...szyba byładowymiany i jeszcze padłsilnik... takze....masakra jezdiłem punto siostry spowrotem az zakupiłem alfe
) jestem wniebowziety
) super prowadzenie i ta stylistyka
)mam nadzieje ze bedzie mi towarzyszyc baaaardzo długo
))pozdrawiem
))
- - - Updated - - -
sorki spacja mi czasem nie załapuje) a punto było 95 rok
)