Witam,
jestem tu w sumie nowy na forum, przeglądałem sobie tematy z powitaniami, pozdrowieniami itd, ale w sumie informacji na pewne reakcje nie znalazłem. (Jeśli zły dział, proszę o przeniesienie do bardziej słusznego)
Mianowicie, od miesiąca jestem posiadaczem AR 159 - woj. lubelskie, Zamość i okolice.
Nie wiem, czy to tylko u mnie w okolicy czy ogólnie tak to wygląda, ale gdy wymijam się z kolejną AR 159 - łapki sporej części kierowców z tej AR z naprzeciwka idą w górę

Nie wiem, może nie poznaje znajomych aczkolwiek wątpie, nie przypominam sobie by któryś z nich jeździł takim autkiem ;p
Nie mam nic przeciwko, miły gest, ale na początku zastanawiałem się, czy może ktoś mi coś pokazuje (np światła, suszarke) jednak teraz chyba jest to poprostu pozdrowienie Alfaholika ;p
Po kupnie, co prawda znajomy żartował sobie, ze mnie, że rączka właśnie mnie nie będzie bolała bo ze wszystkimi Alfaholikami będę spotykał się już z samego rana w serwisie ;p
W sumie taki OFF TOP, ale powiedzcie z jakimi charakterystycznymi gestami, zachowaniami właścicieli AR się spotykacie

Czy też powinienem nabrać takich nawyków czy może też ktoś pomyśli o mnie jak o wariacie ? ;p
Pozdrawiam wszystkich Alfaholików

łapka w górę