Witam chciałbym się was doradzić czym różni się kierownica przed i po FL - chodzi o kierę multimedialną.
Witam chciałbym się was doradzić czym różni się kierownica przed i po FL - chodzi o kierę multimedialną.
Raczej niczym się nie różni, choć to też zależy od wersji. Po 2007 roku montowano też nowe kierownice ze znaczkiem Windowsa - chyba do Blu & Me - więc być może nie pasują. Jeśli chodzi o te sprzed i po FL, to sprzed powinna podejść, ale chyba nikt oprócz ASO nie da Ci 100% gwarancji, że tak będzie. Jedyna wizualna różnica jest taka, że multimedialna przed FL miała te srebrne panele jaśniejsze - po FL są bardziej grafitowe.
Mam w sumie ten sam problem, bo szwankuje mi łopatka Selespeeda i taniej mi kupić całą kierownicę, a na Aledrogo z łopatkami są tylko sprzed FL.
To była opcja, a nie w każdej. Ja mam taką założoną do swojej z 2006 roku. Kiera jest identyczna, różni się tylko sterowaniem. Przyciski inaczej wyglądają i inaczej działają. Tylko głośność działała prawidłowo. Przełożyłem moją płytkę do nowych klawiszy i działa normalnie. Tylko klawisze wyglądają inaczej.
- - - Updated - - -
To była opcja, a nie w każdej. Ja mam taką założoną do swojej z 2006 roku. Kiera jest identyczna, różni się tylko sterowaniem. Przyciski inaczej wyglądają i inaczej działają. Tylko głośność działała prawidłowo. Przełożyłem moją płytkę do nowych klawiszy i działa normalnie. Tylko klawisze wyglądają inaczej.