Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: [166] wyswietlacz ICS

michu
    Gość

Domyślnie [166] wyswietlacz ICS

Witam
    ostatnio zaobserwowalem ze przy wlaczonych swiatlach,kiedy ics przechodzi w zielony co jakis czas-nie ma zasady-mignie na bialo,tak jakbym wylaczyl i wlaczyl swiatla.Dzieje sie tak tylko z ics.Decha,konsola,swiatla wszystko w normie.
    Czy modul swiatel takze odpowiada za podswietlenie ics ?
    Pozdrawiam

Hamster
    Gość

Domyślnie

Jeszcze miesiac temu borykalem sie z podobnym problemem jak Twoj. U mnie wygladalo to tak, ze przychodzilem rano badz wieczorem do samochodu (w kazdym razie po dluzszym postoju), zapalalem silnik wlaczalem swiatla a ics tak jakby nigdy nic nie przelaczal sie w tryb nocny. Mijalo mu pare minut i sam wskakiwal w tryb nocny, pare razy przy tym mrugajac na zielono. Nie robilem z tym zupelnie nic. Samo przeszlo po tym jak przyszly wieksze mrozy. Moze to byla kwestia zawilgocenia ktorejs sciezki, ciezko powiedziec ... najwazniejsze ze mu przeszlo

Hamster
    Gość

Domyślnie

Jest takie dobre powiedzenie: nie chwal dnia przed zachodem slonca. Ja pochwalilem i mam znowu te same problemy Jesli ktos wie jak pomoc kolegi i mojej alfuni to bardzo prosimy o podpowiedz

michu
    Gość

Domyślnie

witam
    zaobserwowalem jeszcze jeden problemik i nie wiem czy jest to powiazane,mianowicie przy wylaczonych swiatlach-nie zawsze-pala sie tylko przednie postojowki i nie pelna moca.
    czy to wszystko idzie przez ten zielony modul swiatel?
    Hamster a jak u Ciebie z postojowkami?
    pozdrawiam

Hamster
    Gość

Domyślnie

U mnie z postojowkami jest wszystko ok. Ja mam tylko ten problem z podswietleniem ICSu i czasem jak odpalam autko a jest zimno i jak zaczne jechac to mi pare razy ekran ICSu mrugnie. A pozniej jest juz dobrze.
    Ostatnio mechanik mi zmienil gumy stabilizatora na poliuretan i jedna mi skrzypi :/ ... delikatnie mnie to wnerwia i jade zrobic z tym porzadek

Pozdrawiam i oby u Ciebie nie bylo powaznych problemow z Bellunia