Witam, możecie polecić kogoś do wyważenia kół w Krakowie? Z rozsądną cenąZałożyłem zimowki i mi coś kiepsko wyważyli, musze poprawic.
Witam, możecie polecić kogoś do wyważenia kół w Krakowie? Z rozsądną cenąZałożyłem zimowki i mi coś kiepsko wyważyli, musze poprawic.
Nie wiem czy cena będzie rozsądna, ja korzystam z Gumisia na Bajecznej (mam blisko + oferują przechowanie). http://www.gumis.info.pl/
Jedz tam gdzie wywazales i zloz reklamacje. Niech poprawia to co spartaczyli.
Wyważałem w miescie rodzinny 170 km stąd dzien przed wyjazdem, takze bicie wyszło dopiero w trasie. Będę tam za 2 tyg, takze nie bede alfy i siebie męczyłJak znacie jeszcze kogoś kto nie spartaczy, to piszcie
![]()
Hm... Kolego, dość ciężko przy dzisiejszych maszynach "źle wyważyć", one dokładnie wskazują gdzie nabić/przykleić ciężarek. Nie sądzę że to wina wyważenia.
Wszystko możliwe, raz mi nie dokręcili koła, dojechałem na trzech śrubach, nie było mnie przy zmianie, nie wiadomo czy wogóle wywazyli, na letnich było ok.
Były źle wyważonePojechałem do usera gaga z forum , do harpa na sierkowskiego i ustawil idealnie, zero drgań, polecam!
![]()
Harp? To raczej pl. Serkowskiego jest![]()