Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: 159 1.8 mpi z małopolskiego

Użytkownik Embrion
    Auto
    seat

Domyślnie 159 1.8 mpi z małopolskiego

Mógłby mi ktoś powiedziec coś o tych ogłoszeniach: http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-f-a...C31400349.htmlhttp://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-8...C31254526.html kupował ktoś z was lub waszych znajomych tam samochody? Są to miejsca godne polecenia do zakupu auta?

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Oswiecim
    Auto
    BMW

Domyślnie

Z tego pierwszego CarOutlet to ktoś niedawno pytał o wystawiona tam 147. Kilka osób podważyło wysokość przebiegu ale pojawił się kolega/Pan który stwierdził, że rozmawiał z nimi i auto 100% pewne cud, miód i orzeszki. Nawet sobie go zarezerwował, żeby mu nikt go nie podkupił - ot szczwana bestia.
    Niestety, do dzisiaj ani widu ani słychu, więc albo ten ktoś zrezygnował w ogóle z AR albo był to pracownik i właśnie korygują licznik tak aby lepiej pasował. Ktoś jeszcze wspomniał, że tam nie bardzo jest gdzie się autem przejechać a polskich blach nie ma, wiec na drogę się nie da (chyba).
    Ja, pomimo że auto i salon wyglądają solidnie, odpuszczam kolesi co robią zdjęcia na których widać, że auto na rezerwie. W coraz szerszej opinii to zwykli, bezlitośni w kombinacjach handlarze.

Drugiego nie znam ale też na rezerwie

Coś mi się zdaje, że po auto to trzeba będzie jak za komuny z kanisterkiem jeździć.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar marian666666
    Auto
    166 2.5 V6

Domyślnie

Ta 159 z Jawornika to trzeba bacznie uważać. Jest to moloch pana Bochenka, który słynął kilka lat temu z przekrętów na swoich komisowych autach. Mieszkam od tego komisu jakieś 7 km, i przejeżdżam koło niego ze 3x w tygodniu. Raczej trzeba uważać.

Użytkownik Embrion
    Auto
    seat

Domyślnie

Dzięki za zainteresowanie. Po przeczytaniu opinii na forum odnośnie komisu z Myślenic to raczej odpuszczę sobie ewentualny zakup auta w tamtym miejscu

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar Przemo939
    Mieszka w
    Toruń
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.9TD & Alfa Brera & 166 FL

Domyślnie

Auto z pierwszego linku... podpadają przednie błotniki, wygląda na inny odcień w stosunku do zderzaka, słupków oraz maski.

Użytkownik Ogier Avatar ar.192
    Auto
    byly 156 2.0TS nero, 156 2.5 V6nero, 147fl rosso SZUKAM 159

Domyślnie

i mialem okazje sie kiedys przejechac takim 1.8 mpi 140km. to odczuwalnie 120 w dieslu jest zwawsza. eirc nie wiem czy nie za slaby silnik. ale kazdy wie co komu wystarczy

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

opisz te wrażenia, to jednak jest 140 KM, to nie jest 90 czy 100 KM.... to musi jezdzić jakoś...

Użytkownik Romeo Avatar wojtekf
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    159 2.2 JTS (była)

Domyślnie

Cytat Napisał ar.192 Zobacz post
    i mialem okazje sie kiedys przejechac takim 1.8 mpi 140km. to odczuwalnie 120 w dieslu jest zwawsza. eirc nie wiem czy nie za slaby silnik. ale kazdy wie co komu wystarczy
    Jeździłeś inną benzyną w 159? Nie wiem, czy porównanie do diesla ma sens...