witam,
chłopaki na forum pisza o ringach DRL w lampach do 159. Pytanie, czy jest ktos w ZS lub okolicach co podejmował juz temat i wie co i jak?
witam,
chłopaki na forum pisza o ringach DRL w lampach do 159. Pytanie, czy jest ktos w ZS lub okolicach co podejmował juz temat i wie co i jak?
Ja sobie przerabiałem ale halogeny...jak coś to służę pomocą
a masz gdzieś fotkę jak wyglądają te halogeny?? Wróbel ja też myślę o ringach ale to przy okazji jak będę wkładał ksenony.
miałem na mysli cos takiego, jest to projekt chłopaków z forum,
https://www.youtube.com/watch?v=cNhUq85xm6Q
komponenty sprzedaja chłopaki z forum koszt okolo 1200-1300 zł (jest cały watek na ten temat) do tego dołączaja instrukcje jak to zamontowac, ale mi chodzi o to ze z moimi umiejetnosciami manualnymi predzej popsuje niz założe sobie takie ringi, poza tym nie mam jeszcze odpowiednich narzedzi co dodatkowo komplikuje mi sprawe...
dlatego szukam kogos kto ogarnąłby ten temat
ja mam ringi ale w halogenach podwójne tzn. większy i mniejszy. Wszystko kupowałem w szczecinie, jest dobrze zaopatrzony sklep w te bajery. Te ringi w reflektorach głównych jakos nie przekonują, za dużo tego.
Nie robiłem zdjęć ale jak coś to możemy się spotkać i wszystko pokażę
Wróbel to widziałem. Będę sobie robił ale przy okazji jak lampy na xenonowe będę wymieniał. Ale byłem ciekaw jak to wygląda w halogenach stąd pytanie o zdjęcia. Planuje w weekend być w ZS dlatego pytałem w drugim temacie czy jakieś spoty robicie
generalnie moze te efekty jak strobo nie do konca mnie przekonuja, ale w dzien fajnie to wyglada, poza tym film nie oddaje rzeczywistosci. moze na tym zdjeciu bedzie lepiej widac
- - - Updated - - -
rowniez chetnie bym sie spotkał ale nie wiem jak bedzie u mnie z czasem...praca, małe dziecko i niecierpliwa zona
- - - Updated - - -
a i z halogenami pewnie nie było tyle rzeźby co jest z lampami, które sa klejone. a jak to kosztowało ?
Kurcze zapomniałem o tym powiem szczerzeW mieście jestem prawie codziennie bo do roboty dojeżdżam. Postaram się coś cyknąć w weekenda.