Dobry panie i panowie, pytanie gdzie można zrobić kompletny wydech porządnie nie tracąc majątku, niestety prowizorka wcześniejszych użytkowników już umiera ;P
Dobry panie i panowie, pytanie gdzie można zrobić kompletny wydech porządnie nie tracąc majątku, niestety prowizorka wcześniejszych użytkowników już umiera ;P
Dobrze i tanio robili na bocheńskiego w katowicach jadąc w stronę A4 bodajże 2 wjazd za wejściem na czorny . Robiłem tam corse i fieste było najtaniej ale to już ze 3 4 lata
W Bytomiu na Strzelców Bytomskich za M1 jest warsztat, co tylko wydechy robi. Auto Tłumik Janusz Fudal. Jeżdżę do niego naprawiać jak się rozszczelni czy urwiemoże zrobić nawet całość na wzór oryginału.
Polecam gościa.
Wysłane z Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
verdebiancorosso
obecnie mam serie plus koncowy sebring brza mi to fajnie, i sie zastanawiam czy poprostu zostawic serie plus jakis fajny koncowy, a chcialbym sie zmiescic tak w ~ 1500 zl
polecam faceta w Katowicach na dębie, tanio i fachowo robi, skrzyżowanie ulic dębowej i studziennej, taka wielka metalowa brama. pozdr
podstawą w Vce jest doprowadzenie do w miare równych odcinków, niestety, róznica pomiedzy kolektorami jest bardzo duża, kupa zabawy i roboty ale efekt jest.
druga sprawa to z jakiego materiału bys chciał miec to zrobione.
http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...310_330mm.html
zadzwon pogadamy i cos sie wymysli.
pzd.