-
gt z Janowa
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-alu-...C31259699.html
Coś było na jej temat ale znaleźć nie mogę :-(
Wie ktoś coś?
Dziś ja oglądałem. Cała malowana była. Znaczki do wymiany. W prawo kierunki szybciej mrugaja. Silnik suchy. Chyba turbina piszczy na dużych obrotach.. Ale la się nie znam na jtd. Proszę o porady..
- - - Updated - - -
I klima nie działa choć jak gość mówił nabijał ja.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
-
i jak nazywo wygląda?z tego to wiem nikt niepisał,ja kiedys gadałem z włascicielem ale odpusciłem sobie po rozmowie,i potym ze malowana z innego koloru
to tez mi niepasowało
-
Podejrzana cena, podejrzane malowanie, podejrzane wszystko.
Nie chce mi się wierzyć żeby ktoś wydał na malowanie auta 4-5tys i sprzedawał je dużo poniżej ceny rynkowej samochodu.
-
-
-
-
-
Przede wszystkim trzeba bardzo dobrze przejrzeć silnik. Bo jeżeli z wierzchu jest dobra to gdzieś musi być ukryty haczyk.
Jeżeli blacharka ok, lakier ok, zawias ok to zostaje najgorsze czyli silnik. Weź ze sobą jakiegoś speca od jtd i niech go dokładnie przejrzy.
No chyba że koleś kupił ją całą podrapaną, poobdzieraną z lakieru za 9-10tys i ją pomalował. Wtedy trochę mniej podejrzliwie to wygląda.
-
A wiesz coś wspominał że kupił ją za 2,5tys euro własnie.... ale kurde taki nawał informacji że nie wszystko zapamietałem co mówi ;/ dopiero co jakiś czas coś mi sie przypomina. Na razie chętny na 156 nie dzwoni więc może nic z tego nie wyjść, bo miał dziś dzwonić. Tak jak czułem że mógl zrezygnować.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
-
'' ale kurde taki nawał informacji że nie wszystko zapamietałem co mówi ;/ dopiero co jakiś czas coś mi sie przypomina.'' ty wiesz takie rzeczy dzieją sie przy porwaniach przez ufo podobno...
może cię?? heheheh
Ostatnio edytowane przez maras37 ; 09-01-2014 o 22:30
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia