Jak w tytule. Ktos cos ma ?
Jak w tytule. Ktos cos ma ?
Ostatnio edytowane przez Dominik1992 ; 10-02-2014 o 22:13
156 po FL to może być np sedan z silnikiem JTS z 2003 albo SW z 2005 i 2,4 20V. Ceny też się różnie kształtują. Może byś coś więcej napisał?
No to ja doprecyzuję, bo to dla mnie. Dzięki Dominik za szybką reakcję
W grę wchodzi wyłącznie zadbana 156 SW z rocznika 04-05', najlepiej 2.4 JTD ostatecznie 1.9 JTD ale min 140KM. Skrzynia 6 biegów.
Kolor srebrny ew. szary/piaskowy (nie złoty), środek najlepiej w skórce.
pozdrawiam,
arteg
A jeszcze kilka dni temu taką miałem właśnie na sprzedaż. Troszke się spóźniłeś.![]()
Artek napewno jego jezdziłeś ?? Ona nie była z Łańcuta i miala 150 km
Wracając do tematu dawać propozycje może coś ustrzelimy ciekawego do sprawdzenia
Pozdrawiam
Nie powiem. Pare pierdółek było do zrobienia. A jak to Ty byłeś tym co "klimka" nie chciała się włączyć to nie wiem czego ale dwa dni później już było wszystko w porządku z nią. Haha. Jednym słowem - alfa.![]()
Z tym, że 150KM pali Ci 4-5L (przy spokojnej normalej jeździe) a 2.4 musisz liczyć z 7-8L a masz 25km więcej...warto? Jak kto uważa - w 159' masz juz te 50-60KM (200-210KM) więcej. Tutaj już czuć znaczną różnice moim zdaniem i już warto. Jeżeli chodzi o dźwięk silnika, zgodze się, całkiem inna kultura pracy. Ciężko będzie Ci w okolicy coś szybko znaleźć. Znajomy ostatnio kupił ale wyszła go ponad 20tyś. o.O ... ale życze powodzonka.![]()
150 konna GT nie chce mi zejść poniżej 6,4 l w trasie, fakt nogę mam dość ciężką, w mieście nawet nie chcę wiedzieć ile, co do 2.4 JTD, fakt pali więcej ale ten silnik daje się kręcić i to mocno, co w 1.9 JTD już nie wychodzi. Na miejscu kolegi szukałbym jednak 2.4 JTD, dobrą alternatywą jest chyba kupić coś tańszego i po prostu resztę zaplanowanej kwoty wydać na niezbędne naprawy, wiadomo wtedy co w samochodzie siedzi.