Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Crosswago 4x4

Użytkownik Embrion
    Auto
    brak

Domyślnie Crosswago 4x4

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar August
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    Alfa Romeo 156 CrossWagon Q4 1.9JTDm 2005r.

Domyślnie

Tą z trzeciego linku już ktoś ponoć oglądał. Zapytaj założyciela tematu http://www.forum.alfaholicy.org/156/...ml#post1358016
    Moja była: 156 Crosswagon Q4 JTDm

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa Romeo q4

Domyślnie

Cześć,

tak jak August wspomniał byłem wczoraj oglądać tą z trzeciej pozycji. Autko ładne, drobne otarcie z prawej strony na zderzaku (parkowanie). Tapicarka czysta, na pewno nie palone w środku. Pod maską wiele nie zobaczysz, same maty. Silnik chodzi. Przejechalismy się i nie czułem powaznych stuków, szumow etc. Podobno nowy aku, rozrzad wymieniany rok temu, hamulce - wszystko w jednym warsztacie, ale nie ASO. Sprawa zatrzymała się na cenie, min 23 000, dla mnie za dużo. Tak nie miałem się do czego przyczepić, ale nie jestem znawcą dlatego sam kolegów tu podpytywałem o opinię.

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa Romeo q4

Domyślnie

Cytat Napisał jaworskp Zobacz post
    Cześć,

tak jak August wspomniał byłem wczoraj oglądać tą z trzeciej pozycji. Autko ładne, drobne otarcie z prawej strony na zderzaku (parkowanie). Tapicarka czysta, na pewno nie palone w środku. Pod maską wiele nie zobaczysz, same maty. Silnik chodzi. Przejechalismy się i nie czułem powaznych stuków, szumow etc. Podobno nowy aku, rozrzad wymieniany rok temu, hamulce - wszystko w jednym warsztacie, ale nie ASO. Sprawa zatrzymała się na cenie, min 23 000, dla mnie za dużo. Tak nie miałem się do czego przyczepić, ale nie jestem znawcą dlatego sam kolegów tu podpytywałem o opinię.
    Ta sama z bardziej szczegółowym opisem.

http://otomoto.pl/alfa-romeo-crosswa...C32402822.html

Użytkownik Embrion
    Auto
    brak

Domyślnie Właściciel

Witam kolegów,

zgłasza się właściciel, patrz ten co chce sprzedać to auto. Narzeczona nie jest zazdrosna ale zawsze ma w nim przygody, a ja prawie, że siwiałem. Cztery lata bez rysy i ciach. Dlatego szukam nowego właściciela, kogoś kto doceni taki samochód i dalej będzie nim się cieszył. O auto dbałem i z uporem maniaka naprawiałem każdy element jaki odpowiadał za jakośc pracy silnika i jazdę. Stąd czujniki cofania od zimy nie działają a podświetlenie czujnika temperatury padło tydzień temu:/ Wiec się ujawniam , widziałem forum wcześniej. Chętnie odpowiem na pytania, choć sam wiem, że zainteresowanie Crosswagonami słabe, wszyscy wolą 159.

Użytkownik Embrion
    Auto
    brak

Domyślnie

Podświetlenie temperatury już działa, komplet nowych żarówek założony. Później założę post z foto na temat jak się dostać do tych pchełek...