witaam! wyciągam radio ''na gwozdziki'' .. zaczepy puściły, wyjąłem do połowy i czeeśćcoś go mocno trzyma .. co to może być? nie chce urwać taam czegoś .. pomożeecie merytorycznie?
![]()
witaam! wyciągam radio ''na gwozdziki'' .. zaczepy puściły, wyjąłem do połowy i czeeśćcoś go mocno trzyma .. co to może być? nie chce urwać taam czegoś .. pomożeecie merytorycznie?
![]()
Nic nie powinno go trzymać. Jeśli wyszło już do połowy to jedyną możliwością są chyba kable...Może kostka zaparła się o element wewnątrz deski? Jak wyciągasz to opór pojawia się na "ostro" i radio dalej nie drgnie ani o milimetr czy jednak po użyciu większej siły wysuwa się jeszcze trochę? Jeśli jest tak jak w wariancie 2 to bankowo blokują się kable. Próbuj wsuwać i wysuwać do skutku...Tylko bez głupich skojarzeń proszę![]()
Wyciągnij schowek na napoję i wtedy powinieneś widzieć co tam się dzieję
hahaaha.. powiedziałbym, że jest to opór ''na ostro'' alee .. Dzięki chłopaki, najwyżej właśnie ten panel z szufladką i uchwytem wyciągne ..
- - - Updated - - -
właaśnie.. powiedzielibyście czy na radiu fabrycznym z CD gdy podpięta jest zmieniarka opcja normalnego CD jest nieaktywna??? chodzi o to, że wyświetla mi tylko opcje TUNER i CHANGER ..