Witam co myślicie o tych felgach i oponach. Czy warto ?
http://tablica.pl/oferta/alufelgi-17...5-ID587Nl.html
Witam co myślicie o tych felgach i oponach. Czy warto ?
http://tablica.pl/oferta/alufelgi-17...5-ID587Nl.html
Witam, wydają się ok, cena jak na Tristary z oponami nie najgorsza, pytanie jak dokładnie wygląda bieżnik i coś dużo mi się wydaje tych odważników na felgach.
Wysłane z mojego lenovo A820 przy użyciu Tapatalka
No wlasnie tez mnie martwia troche te odwazniki ale niby felga jest "nigdy nie naprawiana,prosta"
Nie wiem dowiem sie troche wiecej na temat tych felg bo jestem zainteresowany
Szukam czegos na lato a felgi + opony chcialbym sie zmiescic w max 1500zl. I z ori mi sie najbardziej wlasnie tristary podobaja ;p
Może być nie naprawiana, tyle że może być delikatnie uszczerbiona, krzywa, opona może być nierówno wytarta, wtedy dają dużo odważników. Na moich zimowych alusach 'chińczykach' mam mniej odważników. Najlepiej niech ktoś jeszcze na to zerknie, moją opinią do końca się nie sugeruj
Wysłane z mojego lenovo A820 przy użyciu Tapatalka
No czekam wlasnie na pare opinifajnie by bylo jakby ktos byl wlasnie stamtad i mogl je obejzec i dac znac ale cudow nie wymagajmy ;p
Problem jest taki ze juz u mnie jest po 10+ stopni a nie mam letnich opon... a zeby je kupic wlasnie musze znalezc felgi ;p
Dwie opony TOYO, a dwie jakieś inne, no ale ani słowa o tym w opisie.
Druga kwestia jest taka, że jeśli szukasz Tristarów, to dopilnuj by miały et 40,5 (były jeszcze et 43,5)
Unikniesz przy tym niemiłych niespodzianek z oponą szorującą o zwrotnicę.
I tak cienko z tym w ogole gdziekolwieka 1 gosciu sobie krzyknal nawet za same felgi 1500zl
ktore jeszcze ewidentnie beda wymagac proszkowania :p
Swego czasu były w moich okolicach Tristary za 700zł, też na Tablicy, oglądałeś je?
Części do AR i nie tylko. Na stronie tylko część asortymentu.
Rozrządy, hamulce, zawieszenie.
Zaktualizowane ceny i poszerzony asortyment:
www.a-moto.pl
Ja poszukuje felg dopiero od 2-3 tygodni ... nie ktorzy krzycza takie ceny ze az glowa boli ;p
bez przesady z tymi ciężarkami bo na felgę jest nie więcej niż 2 miejscach. 70-90 gr to się mieści w normie