Ponieważ, jak załączałem klimę to wywalało mi radio, a jak włączał się wiatrak chłodnicy to wywalało klimę, postanowiłem podłubać trochę w tylnym kufrze. Znalazłem tam takie oto znalezisko:
Czy mógłby mi ktoś pomóc zrobić z tym porządek? Jakieś pomysły do czego mogę mieć 4 kable do klemy od "+"? Którędy to może iść? Jak to zlokalizować?
Na razie wyczyściłem to tałatajstwo, odciąłem żółtą przedłużkę do minusa i całość zatowotowałem. Jest progres. Klima z radiem działa, a jak do tego dojdzie wiatrak to tylko radio wywala ;P Bez wymiany aku się raczej nie obędzie, ale najpierw chcę zrobić porządek, bo po co kupować nowy akumulator, jak ten szajs zaraz go wykończy i będę tak zmieniał akumulatory raz do roku...
Poza tym pytanie z innej mańki. Nie podoba mi się moja "stjuningowana" gałka zmiany biegów. Myślałem oczywiście nad powrotem do oryginału, ale dziś zobaczyłem Giuliettę w wersji Sportiva (nie wiem czy to ma znaczenie akurat dla gałki) i moje pytanie brzmi, czy podejdzie taka "plug&play", czy trzeba by rzeźbić i skórka nie warta wyprawki?
EDIT:
Tak jak patrzę na te zdjęcia to się zastanawiam- a może przy okazji znacie jakiś sposób jak załatwić tę rdzę w środku?