Mam okazję kupić bo akurat potrzebuję tarcze i klocki na przód z alfy o przebiegu 29 tyś km za 150 zł + przesyłka, w związku z tym chciałbym się was doradzić czy to ma w ogóle sens, wiem że pewnie nie ;D, ale chciałbym poznać waszą opinie![]()
Mam okazję kupić bo akurat potrzebuję tarcze i klocki na przód z alfy o przebiegu 29 tyś km za 150 zł + przesyłka, w związku z tym chciałbym się was doradzić czy to ma w ogóle sens, wiem że pewnie nie ;D, ale chciałbym poznać waszą opinie![]()
Zależy w jakim są stanie = czyt. grubość klocka + grubość tarczy. Poza tym moje zdanie na temat klocków / tarcz jest takie że jak zmieniać to tylko na nowe
Podobno klocka jest sporo a tarcza ma lekki rant - do przetoczenia, tylko to tak teraz kalkuluję zestaw 150 zł toczenie pewnie ze 40 zł paliwo żeby tam zajechać też 40 zł, więc prawie 250 zł, a nowy zestaw Mikody kosztuje 370 zł - więc chyba się to nie kalkuluje...
Oszczędzać na hamulcach? Pamiętaj - chytry płaci dwa razy... Cholera wie czy tarcze proste itd.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Boże nie przesadzajmy, nowe tarcze nawet nacinane mikody (pomijam opinie) są w cenie 150 zł dokładasz kolejne 50 zł i masz klocki i spokój na 328768632852 kilometrów
~ taka była piękna ! :C
Nie>
To tak jakbyś kupował używane strzykawki i igły w moim mniemaniu.
To jest druciarstwo do kwadratu. Jak nie lubię tego tekstu to tutaj go wystawie - nie stać cię na auto to jezdzij pociągiem.
Witam podepne sie do tematu , Mianowicie tez czeka mnie wymiana tarcz i klockow ale nie bardzo wiem jakiej firmy kupic nigdy jeszcze nie wymienialem moze ktos cos podpowie , a i dodam ze robie tyl i przod tarcze i klocki moc 150 km
Poszperaj trochę było o tym setki razy.