Witam
Na forum znalazłem jak zamontować antenę ale zanim ją zamontuje to
Jaką kupić ta antenę? (głownie chodzi o model) aby w miarę dobrze odbierała nie kosztowała kilkaset złoty
Witam
Na forum znalazłem jak zamontować antenę ale zanim ją zamontuje to
Jaką kupić ta antenę? (głownie chodzi o model) aby w miarę dobrze odbierała nie kosztowała kilkaset złoty
ja mam /alan pc6
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Kup taka żeby pasowała do auta(uniwersalna) do tego mały wzmacniacz za ok19zł i po kłopocie.
Pozdro Lep
ja kupowalem antene do fiata albea... inne jest tylko mocowanie, musialem wstawic inna srube mocujaca i zdemontowac oslone ze wsmacniacza anteny...
Ja do 146 kupiłem zwykłą do fiatów w Media za około 25 czy 30 zł z tego co pamietam i nic nie zmieniałem. Polecam przy montowaniu nowej posmarowanie w miejcu przylegania do metalu silikonem bo mi troche przeciekała.
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
Ja ostatnio też montowałem do siebie taka z fiata koszt 25 zł .. ale dałem silikon bo miałem wczesniej taka sama to przeciekała.
zwykła radiowa no to kupie zwykłą do fiatów
Ja kiedyś mialem taką z niby wzmacniaczem i wcale to rady nie dawało, dopiero jak adio zmieniłem to zaczęło stacje bez zakłóceń odbierać. A antenkę rzeczywiście kup fiatowską i tak jak koledzy radzili sylikonem weź od strony kabiny bo woda przy dużych ulewach cieknie.