witam mam nietypowy problem a raczej pytanie. Czy jest jakiś sposób aby odtworzyś VIN z AF 156 V6 Z 2000r. Auto jest po kradzieży i miało przebite numery. Ciekawi mnie czy może gdzieś w kompie jest zapisany.
witam mam nietypowy problem a raczej pytanie. Czy jest jakiś sposób aby odtworzyś VIN z AF 156 V6 Z 2000r. Auto jest po kradzieży i miało przebite numery. Ciekawi mnie czy może gdzieś w kompie jest zapisany.
generalnie jesli jest po kradziezy i został odyskany to chyba wiadomo do kogo nalezal i on ma win.....
no chyba ze masz lewe auto
generalnie tak, można odtworzyć numer VIN.
ale sa pewne warunki: ECU nie było zmieniane, puszka immobilizera jest ta sama, klucze oryginalne, odbiornik alarmu oryginalny.
W ECU nie ma takiego wpisu, który by w 100 % potwierdzał numer VIN.
w domu tego nie zrobisz to tylko ASO, a impreza jest dośc droga.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
masz super wóz, pomyśl sam w razie gdyby strasznie Ci się psuł albo coś innego stałoby się z nim, jedziesz do Włoch, przyprowadzasz nową, kujesz byle jak VIN i latasz
dzięki za info
---------- Post dodany o godzinie 21:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:33 ----------
dzięki chyba odpuszczę tylko niewiem jaki mam rorząd kupić bo sprzedający potrzebuje VIN
Ostatnio edytowane przez luiso ; 13-02-2009 o 21:36