Witam
Wiem że to nie ten dział ale bardzo chcę przestrzec wszystkich kupujących alfę oraz tych rozglądających się.
A więc tak : Alfa pochodzi z Łasku od osoby prywatnej , niby od 1 właściciela w polsce , po sprawdzeniu w centralnej ewidencji pojazdów jest 2 właścicielem, nie posiada książki serwisowej , cena kosmiczna co do jakości oraz właściciel ma wyobraźnię .
Szczegóły:
A więc tak :
BARDZO ODRADZAM JAZDĘ I WOGLE ZAWRÓT GŁOWY ALFY Z PONIŻSZEGO OGŁOSZENIA :
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-147-...tml#b8a9dccb93
Zrobiłem sobie wycieczkę do jegomościa po jego zachwalaniu jaki to super samochód jak wszystko działa , jest sprawne doinwestowana, itd (osoba prywatna ) na miejscu wykryłem następujące uchybienia :
1. Zawieszenie totalnie wyj****e , wali na prostych, równych odcinkach że aż głowa pęka
2.Fotel od kierowcy z lewej strony totalnie starty,
3. boczek od strony pasażera na słupku jak by ruszany typu odchodzi znacznie od słupka,
4. pedał hamulca nie odbija wogle ,
5. skrzynia biegów ma luzy , ciężko wchodzą biegi, gałka wytarta strasznie
6. regulacja fotela przód tył rozwalona ( nie odbija bolec)
7. nie działa sterowanie radiem z kierownicy,
8. szyba od strony pasażera tylna ma sporą rysę od środka
9.na masce przedniej wgniotki od gradu , na drzwiach zaprawki, tylni błotnik malowany na bank lub szpachlowany ( popękany lakier w siatke jak plaster miodu)
10. na specjalnie myty przed oglądnięciem ( inny sprzedawca mojej alfy go widział)
11. lakier wogle jakiś taki zbladły.
12. kolektor wydechowy tuz przy wylocie od silnika podtrzymany jakimś drutem miedzianym na sztuke.
13. dymi z korka oleju ( wilgoć w oleju czarny jak smoła)
14. tłumik lata jak chce praktycznie)
15. fotele skrzypią,
16. kopci mocnawo przy przyśpieszaniu na czarno oraz troszkę na niebiesko ( jechał za nim mój brat)
17. ustawiona stacja diagnostyczna tuz za łaskiem więc odrazu jechać w samym łasku na stacje jak już
GORĄCO ODRADZAM, tego samego dnia też w łasku kupiłem inną alfę praktycznie ta sama wersja tylko bez skóry , więc mam porównanie co było nie tak jak powinno być, cena kosmiczna , max za 7k do roboty jak ktoś chce
Dzięki temu kupiłem swoją perełkę , w lepszej cenie , sprzedawca bardzo uczciwy,
Pozdrawiam i ostrzegam :-)