Cześć Alfistki i Alfiści
Mam propozycję zakupu grupowego wyczynowych felg do naszych MiTo (ew. innych AR gdzie rozstaw 4x98 będzie OK)
Od dłuższego czasu szukałem takich felg do mojej Alfy - sportowe, wytrzymałe i lekkie. Z racji mojej profesji mam bardzo dobry dostęp do sportowych felg Arcastinga.
Arcasting to włoski producent felg aluminiowych który posiada również w swojej ofercie felgi przeznaczone do sportu samochodowego (rajdy, wyśćigi, offroad)
Są one bardzo popularne w rajdach - czy to na poziomie MŚ gr. N (PCWRC) lub np. naszych RSMP (Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski) oraz GSMP (Impreza R4, Evo IX N4/R4, Evo X N4, Evo VIII gr. A, Colt Evo, Ford Fiesta R5)
Arcasting ZAR 8x18 na Fieście R5 oraz Colcie Evo
O jakości felg niech świadczy fakt, że wszystkie rajdy asfaltowe w poprzednim sezonie zwyciężyły załogi na felgach Arcasting model ZAR (8x18)
W przypadku aplikacji do MiTo - aby felgi zostały wyprodukowane trzeba zamówić 24szt. Sam z chęcią wyposażę MiTo w te felgi, więc brakuje nam 19 szt. (kupuję 5)
Szczegóły felgi:
Model: Arcasting ZAR
Rozmiar: 7x17
Rozstaw śrub: 4x98
Otwór centrujący: 58,1
ET: 30 (możemy wybrać inne ET np. 35)
żadnej zabawy ze śrubami, pierścieniami itp.: są to "natywne" parametry MiTo - 4x98, 58.1 - ET zmniejszone z 39 więc felga będzie kilka mm bardziej wysunięta)
Cena Kontakt na PW
Serdecznie zapraszam!
Jesus