Witam
W grudniu zeszłego roku po wielu poszukiwaniach zakupiłem w KRK czarną AR GT 2.0 JTS. Sam mieszkam w Krk i szczęście chciało żebym tu ją znalazł. Czarna zewnątrz czerwona skóra w środku. Zakochałem się odrazu... zaskoczyła mnie niska cena 14300, ale okej ryzykujemy.. przebieg niby 117000, ale sprzęgło odrazu do wymiany wydech do roboty szyby nie działają do teog cały pakiet startowy... ostatnio zaczęło się coś psuć... MOTOR CONTROL SYSTEM FAILUR (cewka zapłonowa, świece, przy okazji rozzrząd, łożysko okazało się że jedna ze śrub w zawieszeniu jest nie taka jak trzeba do sprawdzenia na autka.pl, naprawa szyb) wszytsko prawi hula jesze tylko radio nie czyta cd mimo czyszczenia laseru no i wywiana oleju za niedłuo bo 10000 zrobione. Auto było na numerach rejestracyjnych z dolnego śląska. czy ktoś może kojarzy to autko??? wyprodukowane w Polsce jestem niestety szóstym właścicielem, ale niezmienie szybko tego auta... Bardzo prosze o info i ewentualną pomoc w naprawie radia jak ktoś jest ogarnięty w temacie:d
P.S. patrząc na zużycie skóry i kierownicy auto ma dobre 180000 przejechane ale chciałbym poznać prawde proszę pomóżcie:]