Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Czy ktoś zna moją AR??

Użytkownik Embrion Avatar kowcio
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    alfa romeo gt 2.0 jts

Domyślnie Czy ktoś zna moją AR??

Witam
    W grudniu zeszłego roku po wielu poszukiwaniach zakupiłem w KRK czarną AR GT 2.0 JTS. Sam mieszkam w Krk i szczęście chciało żebym tu ją znalazł. Czarna zewnątrz czerwona skóra w środku. Zakochałem się odrazu... zaskoczyła mnie niska cena 14300, ale okej ryzykujemy.. przebieg niby 117000, ale sprzęgło odrazu do wymiany wydech do roboty szyby nie działają do teog cały pakiet startowy... ostatnio zaczęło się coś psuć... MOTOR CONTROL SYSTEM FAILUR (cewka zapłonowa, świece, przy okazji rozzrząd, łożysko okazało się że jedna ze śrub w zawieszeniu jest nie taka jak trzeba do sprawdzenia na autka.pl, naprawa szyb) wszytsko prawi hula jesze tylko radio nie czyta cd mimo czyszczenia laseru no i wywiana oleju za niedłuo bo 10000 zrobione. Auto było na numerach rejestracyjnych z dolnego śląska. czy ktoś może kojarzy to autko??? wyprodukowane w Polsce jestem niestety szóstym właścicielem, ale niezmienie szybko tego auta... Bardzo prosze o info i ewentualną pomoc w naprawie radia jak ktoś jest ogarnięty w temacie:d
    P.S. patrząc na zużycie skóry i kierownicy auto ma dobre 180000 przejechane ale chciałbym poznać prawde proszę pomóżcie:]

Użytkownik Romeo Avatar Iwan87
    Auto
    GT 1.9 JTD 150 KM Distinctive

Domyślnie

wydaje mi się, że kiedyś widziałem Twoją Alfę na BP przy Kapelance. Jak by to ująć... cena chyba odzwierciedlała stan. Auto wyglądało na mega zmordowane.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Kupiłeś a teraz chcesz dochodzić jej historii?! Niby po czym my coś mamy wywróżyć? Żadnych numerów (rej. czy VIN), zdjęć itp. Inna sprawa, że to wcale nie taka okazja bo JTS'y można kupić dużo taniej niż JTD lub 1,8 TS. Tak liczę na szybko to pewnie jakieś 3500 już pochłonęła a Ty dopiero teraz się zastanawiasz czy ma oryginalny przebieg...

Użytkownik Embrion Avatar kowcio
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    alfa romeo gt 2.0 jts

Domyślnie

Drodzy koledzy nie chodzi o dochodzenie historii... Jestem poprostu ciekaw co się działo wcześniej. Tak czy siak autko zostanie doprowadzone do ideału. ZAR93700005131009 Pierwszy właściciel w Gdańsku, następnych dwóch w Wa-wa i ostatni Głogów (DGL 71UP) jakby ktoś kojarzył będę wdzięczny

Dodano po 10 minutes:

3500 to idealnie trafiona kwota, nielicząc nowych opon zimowych i letnich....
    Ostatnio edytowane przez kowcio ; 25-08-2014 o 09:33 Powód: Dodano