Witam,
Poszukuję dobrej ceny oraz sprawdzonych poduszek silnika (oprócz drążka reakcyjnego - łapy) dla
Alfa 147 1.9JTD
115km
2003 rok.
Pomoże ktoś?
Czuje, że będę musiał je wymienić.
Witam,
Poszukuję dobrej ceny oraz sprawdzonych poduszek silnika (oprócz drążka reakcyjnego - łapy) dla
Alfa 147 1.9JTD
115km
2003 rok.
Pomoże ktoś?
Czuje, że będę musiał je wymienić.
A co się dzieje? (pytam, bo prawdopodobnie też będę wymieniał - przy ruszaniu, oraz przyspieszaniu telepie całą budą)...
Po odpaleniu strasznie autem trzęsie. Przy dodawaniu gazu i puszczaniu jest stuk tak jakby się silnik przemieszczal. Drążek skrzyni wtedy też się lekko rusza.
Odgrzeję trochę bo mam w planie dokładnie to samo co autor wątku. Jakieś propozycje sprawdzonych firm? Przede wszystkim poduszka pod skrzynią.
Tylko oryginał szczególnie tylna pod skrzynią. Ja popełniłem błąd kupując zamiennik ale szybko go naprawiłem![]()
Ja sprzedaję zamienniki od strony skrzyni i nie słyszałem narzekań.
Na prawą stronę mamy też zamiennik ale dziś oglądełm tę poduszkę - ma znaki Fiat/Lancia
Ważne żeby wziąć kpl ze śrubą bo może być niespodzianka przy montażu.
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Tez mam podobny klopot xd i nie orientujecie sie moze ile kosztuje taka poducha do 1.6 ts 105 km ?? Bo bede zmuszony wymieniac na dniach i jak dzwonilem do aso i do hurtowni to powoedziano mi ze to jest poduszka przykrecana do czegos to to cos musze tez nowe czy wystarczy sama poduszka ??