Witam serdecznie przede mną wymiana amorków z tyłu ale koszty na allegro zwalają z nóg. Poszukuję gazowych amorków - może któryś z kolegów zna dobre miejsce zakupu. Z góry dziękuję i proszę o pomoc.
Witam serdecznie przede mną wymiana amorków z tyłu ale koszty na allegro zwalają z nóg. Poszukuję gazowych amorków - może któryś z kolegów zna dobre miejsce zakupu. Z góry dziękuję i proszę o pomoc.
Autosklep24.pl
Ile kosztują ze cie powala? 300?
monroe 470 to mało za sztukę?
Za 100 więcej będziesz miał B6, przy których Monroe to badziew, ogólnie to skąd wziąłeś tą cenę?????????
Ztcw to normalna cena markowego produktu. Pewnie znajdziesz taniej chińskie gowno. Znalazłeś cos w as24? Zadzwoń moze jutro do nich bo często dobrze doradzają.
Ostatnio edytowane przez Marcin_M ; 07-09-2014 o 20:31
To po prostu jest drogo. Swoją drogą w ic jest kayaba gazowa za 360. Przynajmniej do 2.5v6.
lepiej najpierw sprawdzić czy czasem z tyłu nie ma nivomamatów .... i tez nie wiem skąd takie ceny ... za cały komplet części na tył do wymiany z nivo na zwykłe (amory + sprężyny + poduchy) dałem 3 lata temu ok. 1000 PLN. Zrobione do tej pory 80kkm i nic się nei dzieje. Amory monroe mam założone.
Pozdrawiam - Brt
Cenę za te monroły to masz kosmiczną. Ja niedawno za tylne amorki do sportpacka dałem mniej niż Ty podałeś. Zamiast monrołów poszukaj raczej Sachsów albo Bilstein B4