Czy jest ktoś z Płocka kto mógłby mi sprawdzić tę Alfę :
http://allegro.pl/jedyna-taka-alfa-1...596144769.html
jestem z Nowego Sącza i szkoda by było jechać na darmo tyle kilosów. w razie jak by kto mógł pomóc podaje maila:
prezusso@gmail.com
Czy jest ktoś z Płocka kto mógłby mi sprawdzić tę Alfę :
http://allegro.pl/jedyna-taka-alfa-1...596144769.html
jestem z Nowego Sącza i szkoda by było jechać na darmo tyle kilosów. w razie jak by kto mógł pomóc podaje maila:
prezusso@gmail.com
Nie chce wróżyć z fusów, ale na moje oko limuzyna V6 w automacie z 2001 i 149k km to jakiś rarytas. Brak znaczków z tyłu na klapie, i komora silnika jak by stała z rok w kanciapie malarza. Odpryski na masce zapewne autostradowe też sugerują większy przebieg. Niby Zender ale gdzieś brakuje tylnej dokładki, czyli ktoś mu w dupę zapewne wjechałSkóra w bardzo ładnym stanie, albo przełożona albo ktoś naprawdę dbał. Na moje oko to + - 250k km przebiegu i wjazd w tył. Na 13 letnie auto nie ma tragedii. Teraz czekać aż ktoś zobaczy na miejscu jak bardzo się myle
![]()
1. Z Płocka,
2. Jakoś tak dziwnie maska podkolorowana na zdjęciach,
3. Bezwypadkowe auto z V6 i ze śmiesznym przebiegiem za mniej niż 10k po wszystkich opłatach od handlarza...
Ma spryski a ksenona nie ma, dodatkowo w końcu ma tłumik bo na wcześniejszych aukcjach tak jakby nie istniał boi rdza go zjadła w całości.
Ona już trochę długo stoi na Allegro.
Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
Była Vectra A 1993r 1.8 B+G
A no faktycznie była z zeżartym tłumikiem... Płock - ot co![]()
nie jedz, nie pytaj, nie ogladaj, nie napalaj sie, szukaj czegos innego - moglem zrobic mirror zdjecia z tym wydechem (koncowego de facto nie bylo, tak samo jak koncowek), pacjent musial czytac raczej temat ktory pare tygodni temu zalozylem, bo chwile po tym tlumik zostal wymieniony, poza tym jest tam troche innych mankamentow, ktore widac golym okiem i nie trzeba byc znawca modelu 166 zeby to zobaczyc. nie bede pisal, zeby nie poprawial - a tak moze sie nikt nie natnie, albo sprzeda za jakies drobne, tak, ze bedzie to oplacalne
Tak zżartego tłumika to w życiu nie widziałem. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby alfa uczestniczyła w spływie kajakowym![]()
Bo ona zamiast do nas przyjechać to przypłynęła![]()
Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
Była Vectra A 1993r 1.8 B+G