mam pytanie odnośnie pilota. słyszałem, że to norma w tych autach. schodzi mi "chrom" z obu pilotów (jak na zdjęciu). czy ktoś ma jakiś ciekawy patent na to? czy można wymienić samą tą część pilota?
mam pytanie odnośnie pilota. słyszałem, że to norma w tych autach. schodzi mi "chrom" z obu pilotów (jak na zdjęciu). czy ktoś ma jakiś ciekawy patent na to? czy można wymienić samą tą część pilota?
Mam to samo w moim kluczyku, jakość nie jest zadowalającaWymienić się da, pytanie tylko czy gdzieś uda Ci się coś takiego kupić bo w zasadzie wystarczy wymienić grot, ale nie spotkałem się jeszcze ze sprzedażą wyłącznie tej części. U mnie znajomy odrapał wszystko i pomalował jakąś mocną farbką (jak są np. do malowania małych figurek). Ja z tym nic na razie nie robię
.
Ciężka sprawa. Szukam od paru miesięcy. W sprzedaży wyłącznie całość za kosmiczne pieniądze.
MarekNeo
Ja bym z checia założył na to maly skórzany "kapturek". Musze znaleźć tylko kogoś kto go zrobi. Wymieniać na taki sam nie ma sensu i tak zaraz znowu będzie to samo.
Moim zdaniem swoje tez zrobił ten doczepiony bryloczek.
brelok jest nowy, pod kolor autawcześniej był lekki, z materiału (firmowy Alfy). to raczej nie wina breloczka, bo wtedy boki, ranty nie byłyby zdarte. to wyłącznie jakoś nałożonego "chromu". wiedziałem wcześniej, że piloty są tandetnie wykonane i szpecą wnętrze auta. zastanawiałem się jednak, czy może są na to jakieś fajne patenty, typu rozebrać psiknąć czymś i jest OK. z tego jednak co czytam, to chyba pozostanie czekać aż całe zejdzie i wtedy nie będzie tak w oczy się rzucać...
Mój jest w stanie idealnym, nie noszę breloczków.
Ja tez mialem caly odrapany, wiec postanowilem wziac zapasowy i zadbac o niego aby zawsze byl jak nowy
Zrobilem wiec futeral: (1h roboty i efekt calkiem fajny- oczywiscie kwestia gustu- fajny jak dla mnie)
![]()
Jak włożysz kluczyk to etui wisi na desce rozdzielczej ? Jak dla mnie jeszcze bardziej oszpeca (ale to tylko moje zdanie)