Pytanie do użytkowników 156 z tym silnikiem (1.9 105km). Do Jakiego zakresu obrotów wam te silniki ciągną. Bo ja mam wrażenie, że tak dobrze to ciągnie do 3- 3,5 tyś i później to już słabo. Jak to jest u Was ?
Pytanie do użytkowników 156 z tym silnikiem (1.9 105km). Do Jakiego zakresu obrotów wam te silniki ciągną. Bo ja mam wrażenie, że tak dobrze to ciągnie do 3- 3,5 tyś i później to już słabo. Jak to jest u Was ?
Z tym dobrym zbieraniem się auta to trochę względne pojęcie, bo dla każdy ma inne ,,wymagania" W każdym razie u mnie już ok. 2500rpm zbiera się naprawdę dobrze.
Mam co prawda 146 ale z tym samym silnikiem i ciągnie równo do samego końca.
Polo 86c2f -> E30 -> Polo 86c2f -> Mondeo MkI -> Mondeo MkII -> Xedos -> 146-> Volvo V50/Opel Astra F
U mnie na serii tak do 4k ciągnie a po włączeniu guziczka madeno do 5k
No właśnie każdy ma inne wymagania. dlatego pytamCzyli wychodzi na to, że coś mam przymulony górny zakres obrotów skoro wam ciągnie równo.
Nie ciągnie równo do końca i nie będzie na serii. Max dawki jest na 3500 a wraz ze wzrostem obrotów rosną dodatkowo opory.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Mniej więcej.
CF2 nie jest jakąś świetną bazą. Ale coś się tam zawsze będzie lepiej odpychać![]()
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Dzięki za informacjeA jaki może być przybliżony koszt takiej mapki ?
Potwierdzam miło do mniej więcej 3,5 później trochę gorzej ale nadal przyśpieszajak by nie było to diesel przeglądnij sobie wykresy silnika(moc km/ niutonki)
![]()