Może ktoś polecić gdzie warto zrobić zawieche w 147? Cwierka, puka mi zawiecha z przodu i amor jeden się kończy pomału. Jakieś dobre miejsca?
Może ktoś polecić gdzie warto zrobić zawieche w 147? Cwierka, puka mi zawiecha z przodu i amor jeden się kończy pomału. Jakieś dobre miejsca?
Rozmawiaj z Darkiem z Będzina. Login z forum - darek2116. Pewnie jest mocno zarobiony lecz warto jechać do niego. Polecam
nie znam nikogo oprócz darka i georga
ale oboje zaebani robotom kurde
więc jak ktoś chce na szybko to łatwo nie będzie
no ale tu akurat kwestia zapewne wymiany więc można poszperać jeszcze co o innych co to wiedzą co i jak
( a nie będą ćwiczyć :-) p.s. przykład mój stary - telefon do warsztatu niby full opcja spece itp
- panie ile za wymiane wahaczy przód alfa GT ( albo jeszcze 156 miałem - już nie pamiętam )
- a za przód to 70zł od strony czyli 140 całość
- uuuu se myśle tanio jak za 4 wahacze i pytam dalej czy cena jest za całość
- tak tak , cały przód
- ale panie , tam mam 4 wahacze bo som górne i dolne
- uuuuu , to nie wiem , nie widziałem , to by pan podjechał i ja bym zobaczył
...
Rozzen - przeczytaj sobie ten temat - http://www.forum.alfaholicy.org/slas...w_okolice.html
Masz tam wypisane jeszcze inne opcje. Osobiście swoją Alfę oddaję tylko do Darka. Szkoda czasu i kasy na partaczy co się będą uczyć na moim samochodzie. Darek jest zawalony robotą lecz i tak większa szansa niż u Georga.
Bylem juz u Darka z rozrządem, myślałem ze jest jeszcze inny spec bo on fakt zebany robota w ciul, thx