Trafiłem na tę stronę oczywiście przed zakupem alfy by wiedzieć na co się decyduję. Jako już nie młody człowiek postanowiłem zrobić to co powinien każdy mężczyzna w swoim życiu a tym bardziej kierowca mianowicie stać się posiadaczem Alfy Romeo. Bo cóż to było by za życie w którym nie zakosztowało by się jazdy takim samochodem. Więc stałem się szczęśliwym posiadaczem 156 z 2003 r. 1,9 JTD 115KM. Niestety poprzedni właściciel zostawił mi w dorobku nie tylko wspaniały samochód ale i wiele problemów do rozwiązania, które na chwilę obecną są jeszcze skomplikowane ale mam nadzieję, że w miarę korzystania z forum przestaną takie być i będę się cieszył jazdą. Nie znaczy że w chwili obecnej się nie cieszę bo autko, Jak to powiedziałem już domownikom dostarcza wiele frajdy z jazdy, ale ma jeszcze kilka mankamentów które mnie drażnią. Ale wierny starej maksymie "nie spocznę nim nie zrobię" naprawiam, czytam, uczę się, naprawiam, dalej się uczę i mniej już do naprawiania zostaje.
Więc szanowni forumowicze, jak wyskoczę z jakimś pewnie odświeżanym tematem którego z takich czy innych względów nie doszukałem się na forum bądźcie cierpliwi i pomóżcie.
Pozdrawiam Wszystkich.