Szukam dobrego zakładu prostujacego felgi w Krakowie lub okolicach Dabrowy Górniczej Sosnowca.
Szukam dobrego zakładu prostujacego felgi w Krakowie lub okolicach Dabrowy Górniczej Sosnowca.
w dąbrowie górniczej na osiedlu staszic , prostują felgi firma też sprzedaje felgi do luksusowych wozów także polecam -solidni
Kraków - Wieliczka firma Czaja Naprawa, felgi aluminiowe i stalowe – Marek Czaja.
Ja niebawem odbieram tam swoją felgę, gość podobno jest najlepszy w Krakowie dlatego terminy ma teraz na przełom marca i kwietnia.
FORZA ITALIA !
Mikołów moze to nie Sosnowiec ani Katoiwice ale gosciu jest naprawde fahowiec, szczery, i dosc tani, u mnie za skrzywiona felge z 2 stron (wew/zew) 120zl naprawde wbylo widoczne skrzywienie. za 2 tylko 50 zl reszte oddam kiedy indziej bo braklo kasy :/ Mikołów, ul Pszczyńska
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
jadąc z będzina na "nerce" kierunek łagisza "wulkan-top", odebrałem wczoraj z prostowania moje 17-ki 120 za 3 sztuki,
currahee i marekm mają rację ... natomiast należy podkreślić że p. Czaja do tanich nie należy , a rezerwowany w połowie stycznia termin dostałem na koniec lutego - więc jeśli się komuś b. spieszy to chyba odpada . Faktem jest że nie ma się do czego przyczepić jeśli chodzi o prace mu zlecone ale w związku z natłokiem zamówień najlepiej naprawiać u niego felgi z dużym wyprzedzeniem przed sezonem - czy to letnim czy zimowym .
uszkodzenie nie jest bardzo poważne. byłem u jednegi goscia u siebie ale on dopiero zakupił sprzet wiec nie mam zaufania do jego umietnosci, boje sie zeby mi ktos tej felgi nie zniszczył jest to zender milano
Siema Ja posiadam takio oto zakład który zajmuje sie prostowaniem fekg ruznego rodzaju wielkosci rozne pekniecia czyli spawanie takich oto felg aluminiowych.. zajmujemy sie zbierznoscia klimatyzacja wszystkie opony sprzedaz wymiana.. adres.. Ul Bajeczna 6 kraków oraz ul. Beskidzka 23a Kraków- wola duchadzka zachod. Serwis prowadzimy 18 lat firma Gumis.. www.gumis.info.pl
Ostatnio edytowane przez TOMAS 156 ; 13-03-2009 o 11:30