Witam, przeszukałem już chyba wszystkie wątki odnośnie connecta jednak nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na mój problem
Mam connect nav+ z zainstalowanym softem MP5.00, który powinien czytać pliki mp3 bez jakichkolwiek problemów. Niestety w moim przypadku radio ma problemy z odczytywaniem co niektórych "empetrójek". Pojawia się następujący komunikat o bliżej niezidentyfikowanej treści
podczas odtwarzania płyty CD z nagranymi mp3 boczne przyciski na ekranie typu "scan", "shuffle" itp. nie mają napisów. Jeśli już radio odtworzy jakiś numer to zazwyczaj jego odtworzenie trwa bardzo długo ok.30 sekund.
I teraz pytanie czy ktoś miał z tym już może do czynienia?
Tutaj wersja softu
Mam jeszcze drugi problem, autko kupiłem z zamontowaną zmieniarką USB (najprawdopodobniej xcarlink). Zmieniarka podłączona przez poprzedniego właściciela, który mówił, że jemu nie działała od początku. Próbowałem różnych nazw folderów na pendrive, tagowane i nietagowane mp3, nic nie pomaga. Radio wyświetla komunikat "no cd changer" i czy ktoś miał może podobny problem? Ew. czy ktoś z Wrocławia lub okolic byłby chętny pomóc w rozwiązaniu problemu?Dodam, że zasilanie dociera do zmieniarki ponieważ dioda na pendrivie się zapala
![]()