Siema. Mam pytanie wie ktos gdzie albo kto moglby mi naprawic tempomat, Walbrzych lub okolice. Jest tak, ze czasami lampka odniego zapala sie ale nic nie dziala. A teraz juz wcale sie nie wlacza:/
Siema. Mam pytanie wie ktos gdzie albo kto moglby mi naprawic tempomat, Walbrzych lub okolice. Jest tak, ze czasami lampka odniego zapala sie ale nic nie dziala. A teraz juz wcale sie nie wlacza:/
sprawdz czujniki na pedałach hamulca i sprzegła, to najczęstsza przyczyna awarii, czasem można podregulowac czasem konieczna wymiana
pzd.
dokladnie tak jak koledzy pisza. mozesz potem sprawdzac sobie na laptopie w fes'ie czy wszystkie guziki dzialaja. u mnie nie dzialal minus w tempomacie. musialem go rozebrac i tam byla przyczyna. potem tak jak juz napisalem sprawdzalem w fesie czy wszystkie przyciski sie zalaczaja.
Znaczy on sie zapala czasem:-) a potem dlugo dlugo nie bede miec wolne go troche zobacze to co mowiliscie i dam znaka czy usterka usunieta czy dalej sie z gym borykamnarazie wielkie dzieki za kazda rade
siemka sprawdziłem kostke jest cala czujniki wygladaja ok od sprzegla byl wduszony na maxa ale udalo mi sie go wydobyc, przez chwile wszystko dzialalo ok ale wyjechalem jeszcze raz sprawdzic i lampka od temp. zgasla nie reagowala na on/off po wyciagnieciu kluczyka poczekaniu jakiegos czasu wkladam i dziala normalnie w czym moga byc takie przyczyny jeszcze ?