Mam u siebie takie coś w aucie:
http://www.fiatalfadealerparts.co.uk...ction-kit.html
Przy kupnie było to już podłączone.
Ma ktoś może do tego instrukcję? W jaki sposób skonfigurować playlisty na ipodzie, żeby działało jako zmieniarka?
Mam u siebie takie coś w aucie:
http://www.fiatalfadealerparts.co.uk...ction-kit.html
Przy kupnie było to już podłączone.
Ma ktoś może do tego instrukcję? W jaki sposób skonfigurować playlisty na ipodzie, żeby działało jako zmieniarka?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Niestety, to nie to.
Zestaw, który podałem, pozwala sterować Ipodem z kierownicy, dodatkowo ładuje go nam. Czyli praktycznie Ipod działa nam jak normalna zmieniarka.
Mniej więcej już wszystko mi działa. Playlisty nazwałem kolejno CD01, CD02.
Szejk, możesz sam napisać instrukcję
Odnoszę wrażenie, że wystarczy to podłączyć do radia w miejsce zmieniarki CD. Sterowanie z kierownicy pewnie będzie od razu działać.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
Sterowanie z iPoda się wyłącza po podłączeniu? Dension ma taką funkcję, że można nadal sterować z iPoda, więc wystarczy zrobić Shuffle All (bez tworzenia playlist, które też są obsługiwane). Sterowanie z kierownicy (następny/poprzedni) nadal działa, więc niczego więcej mi nie trzeba![]()
Kolego Air, przecież pisałem w 1 poście, że miałem to już podłączone przy zakupie
Chodziło mi tylko o to, w jaki sposób nazywać playlisty, żeby widziało je jako płyty. Doszedłem do takiego formatu: CD01, CD02, i działa sterowanie z kierownicy.
Po podłączeniu z IPODa już nie można zmieniać piosenek, na ekranie jest tylko napis po angielsku.
Wybacz, masz rację![]()