witam przy max skrecenie kierownicy w lewo podczas jazdy lub podczas ruszania slychac dosc glosny stukw lewym kole tak jakby mi cos przeskakiwalo dodam tylko ze mam opony 225/45/17 moze to jest powod prosze o pomoc
witam przy max skrecenie kierownicy w lewo podczas jazdy lub podczas ruszania slychac dosc glosny stukw lewym kole tak jakby mi cos przeskakiwalo dodam tylko ze mam opony 225/45/17 moze to jest powod prosze o pomoc
Matuch-miłośnik szybkich Pań i pięknych Alf
pewnie przegub masz do wymiany
Witam ja mam podobny problem ...podczas jazdy po łuku w prawą strone powyzej predkości 40 km/h coś stuka .. tak jak by coś przy kole ale można odczuć ze rozchodzi sie to udezenie o podloge auta... zaznacze że stało mi sie to nagle i od momentu jak zminiłem na ziomówki... i auto było podniesione na windzie... czy mogło sie cos zagiąć przez to i tak stukac podczas jazdy..???
narazie obstawiam przegłub.. ale jade dzis do mechanika na sprawdzenie całego zawieszenia...
Ja miałam taki sam problem tuż po wymianie na zimówki okazało się że koleś w złym miejscu przykleił te małe prostokąty i one tarły przy skręcaniu.
Te stuki ewidentnie były głośne i przy skręcie umie akurat w prawo a jak skręcałam w lewo było wszystko ok.
Od razu do niego pojechałam jak sprawdzał to niby mówił że nic nie słysz a jednak zmienił położenie tych ciężarków od wyważania i jest ok.
To ja mam identycznie.. tez tylko podczas skrętu w prawo ...
jade zaraz do kolesia i niech naprawia jak popsół....
DZIEKI WIELKIE>>>![]()
Nie ma za co, obym miała racje
Pozdrawiam![]()
dokładnie to było... jeden wyważnik obcierał od zewnatrz podczas skretu... zaminiłem na mniejszy i gra..
Nie ma to jak intuicja kobiety..
Pozdrawiam
Cieszę się że mogłam pomóc.
Miłego śmigania.