Mam problem juz od prawie 2 miesięcy szukam dokładki zderzaka przedniego do alfy 166 jezeli ktoś przypadkiem nieposiada takiej chętnie odkupie lub jakiś namiar gdzie taką mógł bym dostać,oczywiście w rozsądnej cenie :-)
Mam problem juz od prawie 2 miesięcy szukam dokładki zderzaka przedniego do alfy 166 jezeli ktoś przypadkiem nieposiada takiej chętnie odkupie lub jakiś namiar gdzie taką mógł bym dostać,oczywiście w rozsądnej cenie :-)
Coś wydaje mi się kolego że pozostaje ci wysysacz kieszeni alfisty -czyli ASO taką dokładkę można też spotkać na jakimś portalu z gadżetami do alfy ale pieniądze kosmiczne ale towar supernowy .
ceny tych dokładek sa kosmiczne jedną znalazłem na stronie angielskiej za niecałe 170 funtów także jak łatwo przeliczyc niemało :-) sprawe bym zostawił ale auto bez przedniego dziobu tak niekorzystnie wygląda,szczególnie ze tylnia i progi mam ok
Jak chcesz Zendera to tutaj - oficjalny i jedyny przedstawiciel w Polsce:
Auto Tuning Centrum - felgi, amortyzatory, spojlery, tłumiki, tuning, Weitec.
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
kolego popatrz tu widac ze facet mial dokladki moze jeszcze ma
Allegro
ewentualnie poszukaj w innych czesciach blacharskich ogladaj zdjecia a z czasem sie znajdzie pozdrowienia
Ostatnio edytowane przez maziarek1 ; 24-03-2009 o 12:34
pytałem SPRZEDANE przodu i tak niemiał bo połamał.Podzwonie jeszcze po ogłoszeniach innych z allegro może prawie.A do tego dystrybutora zendera dzwoniłem w ofercie brak :-(
Dawno nie zaglądałem ale pisze gdyz po prawie 4 miesiącach w końcu dostałem tą dokładke :-) cena sam niewiem czy duzo czy mało 4 stówki ale najważniejsze ze lala za niedługo bedzie w całej okazałosci.Pozdrawiam
to jak tylko zamontujesz to dawaj zdjecie bom ciekaw
A oryginalna dostales czy klon??
używany ale orginał. Jak zamontuje to odrazu wrzuce fotki
Autko juz sprzedałem ale czasami gdy przegladam zdjecia to stwierdzam za jak na 11 letnie auto to alfa 166 jest poprostu niedoscigniona