Witam wszystkich
Ktos może miał okazje oglądać alfe 147w krotoski cichy w wysogotowie? Calkiem ciekawa opcja. Będę wdzięczny za ewentualne opinie![]()
Witam wszystkich
Ktos może miał okazje oglądać alfe 147w krotoski cichy w wysogotowie? Calkiem ciekawa opcja. Będę wdzięczny za ewentualne opinie![]()
Ale jaka jakiś link? Jak czarna 5d to odpuść
Taaa właśnie o tą chodzi. Poza tym "sportowym" tłumikiem wydaje się ciekawa. Bardziej wiarygodny przebieg niż przy innych "okazjach" na rynku![]()
Faktycznie ktoś niezłą końcówkę tam dospawał - masakra
Fotele też przerzutka chyba z wersji TI jeśli dobrze widzę.
Do fotek jak to w komisach wypicowany - trzeba podjechać i obejrzeć.
Wrzuć VIN to odpowiedniego tematu, może Ci koledzy coś rozszyfrują.
Ja szukałem dla siebie w lutym to ją oglądałem ładna tylko była droższaZ tego co powiedział " diler " to na przeglądzie u nich ponoć kończy się turbina i było parę rzeczy malowanych
Witaj
Z tego co zauważyłem:
- brak anteny radia
- fotele z TI i do tego zniszczone
- wytarte przyciski multifunkcji
- nakładki na pedały....
- poducha pasażera ruszona....
- brak zapalniczki
- wytarte logo Alfa na klapie bagażnika
- wytarty znaczek logo Alfa przód
- wydech po "tjuningu"
- koło "147" na klapie bagażnika prawdopodobnie dla podrasowania wersji umieszczono "TI"
- spojlerek na klapie bagażnika dołożony, prawdopodobnie pod ten wydech...
- alu raczej z poliftu, ale oryginalne
- foty picowane, tak jak auto.... ale chcą sprzedać....sprawa jasna...
Tlel zauważyłem, mogę się mylić powodzenia...![]()
Oki dzieki za info! Jutro może podjade ja zobaczyć. Orientujecie się może ile wychodzi mniej więcej regeneracja turbiny w poznaniu?
Kolego a miałeś okazje sie nią przejechać? Bylem dzisiaj przejazdem ja obejrzeć ale na jazdę próbną niestety czasu nie było. Zauważyłem ze szyba od kierowcy była wymieniana i tylnia tez. Poza tym maska jest nierówno spasowana i po lekkim gradobiciu. Malo tego diler zapewnial ze wszystkie podzespoly w tym turbina są bez zarzutu
Kolego a miałeś okazje sie nią przejechać? Bylem dzisiaj przejazdem ja obejrzeć ale na jazdę próbną niestety czasu nie było. Zauważyłem ze szyba od kierowcy była wymieniana i tylnia tez. Poza tym maska jest nierówno spasowana i po lekkim gradobiciu. Malo tego diler zapewnial ze wszystkie podzespoly w tym turbina są bez zarzutu![]()
Nie .Nie przejechałem się nią![]()