Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: Wymiana głośników Alfa 147 / 1.9 jtdm 2008r

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa 147 1.9 jtdm 2008r

Question Wymiana głośników Alfa 147 / 1.9 jtdm 2008r

Witam.
    Posiadam alfe 147 2008r 4 drzwi .
    Ostatnio uszkodziły mi się głośniki z tyłu i postanowiłem wymienić wszystkie 4 za jadnym razem.
    Mam oczywiście orginalne radio głośniki zapewne też.
    Byłem w sklepie muzycznym etc i gość mówił mi 270-300zł za pare głośników + tweerwry, czyli ~570zł + zamontowanie 200zł razem 770zł.
    Ale nie jestem przekonany czy to dobra cena i czy moje radio da rade z takimi głośnikami . Nie pamiętam dokładnie jaki model to był. Wydawało mi się że chce mnie poprostu naciągnąć na coś co i tak nie da efektów .

I mam takie pytanie jakie głośniki do mojego radia będą najlepsze żeby nie przesadzić nie myśle dokładać wzmacniacza o ile to nie będzie konieczne , chcę poprawić dźwięk w aucie, lubię dodać troszkę basu ( słucham rapu )na starych głośnikach przy wiekszej głośniści zaczynały charczeć . Proszę o dokładny model , wymiary itp cena i co z montażem czy cięzko samemu to zrobić?

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki
    Auto
    Alfa Romeo 147 Ti 1.9 JTDm 150 KM

Domyślnie

pfffff ceny z kosmosu + wciśnie Ci jakiś syf, poczytaj tematy o car audio, głośniki sam zamontujesz bo to prosta robota, jeżeli nie jesteś audiofilem to sporo osób jest zadowolona z zestawu hertz dsk 165

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia