Ktoś z Was korzystał z usług tego serwisu? Szukam punktu docelowego gdzie można bezpiecznie wymienić rozrząd (może jeszcze jakieś inne części eksploatacyjne)
Czy Ricambi Service jest godny polecenia? A może jakiś inny warsztat w okolicach Katowic?
Ktoś z Was korzystał z usług tego serwisu? Szukam punktu docelowego gdzie można bezpiecznie wymienić rozrząd (może jeszcze jakieś inne części eksploatacyjne)
Czy Ricambi Service jest godny polecenia? A może jakiś inny warsztat w okolicach Katowic?
mogę podać Ci nr. telefonu na PW gościa który kiedyś pracował w ASO w Katowicach, ja u niego wymieniałem rozrząd w 146, jest godny polecenia
Trochę poczytałem o "Ricambi" w innym temacie- są zwolennicy i przeciwnicy tego serwisu... Odnośnie Ricambi (swoje pytanie kieruję do ich klientów) -czy wymienią rozrząd na moich częściach?
77alfisti- dzięki za info.
Czy ten znajomy posiada jakieś "zaplecze"? Ewentualnie czy wymieniał Ci rozrząd przy użyciu blokad, ustawiał GMP? Możesz z czystym sumieniem polecić?![]()
Ostatnio edytowane przez simeone ; 04-04-2009 o 22:41
Mogę Ci polecić bo rozrząd robił mi przy użyciu blokad i zegara, więc wszystko było jak należy a nie na oko, z tego co wiem po odejściu z ASO zaczął pracować w warsztacie
Juz gdzies pisalem nt Ricambi Bytom. Do wymiany rozrządu sie nadają gdyz wymieniają na oryginalnych czesciach ze wzgledu na to ze dają roczną gwarancje wiec sie starają.
Natomiast w innych kwestiach są beznadziejni. Naciągają klientow na dodatkowe naprawy lub wrecz robią je bez pytania klienta narażając go na koszty. Pisalo o tym wielu ludzi na forum. Generalnie nie polecam
Witam
Ja rozrząd w mojej AR33 wymieniłem w TUR Bytom,to niedaleko w sumie od Ricambi,wymienili szybko i niedrogo z pompą wody zapłaciłem 300zł z moimi częściami. Kilka warsztatów mi odmówiło słysząc że silnik boxer![]()