Witam. W Nowym Tomyślu widać sporo aut z logiem alfa romeoSzukalem na forum ludzi z NT i okolic na mały zlocik ale niestety nie ma takiego tematu.Dlatego jezeli jest ktos na forum z okolicy niech sie wpisze w tym temacie.Pozdrawiam.
Witam. W Nowym Tomyślu widać sporo aut z logiem alfa romeoSzukalem na forum ludzi z NT i okolic na mały zlocik ale niestety nie ma takiego tematu.Dlatego jezeli jest ktos na forum z okolicy niech sie wpisze w tym temacie.Pozdrawiam.
Jestemnie Nowy Tomyśl, ale okolice jak najbardziej.
Może jeszcze odezwie sie pare osób z okolicy. W poznaniu są spoty na szerszą skale najbliższy w sobote o 18 na parkingu w pestce.Można by było zorganizowac grupę Nowotomyską i ruszyć do pznania :-) W tomyśu przybyło trochę 159 jak i 156, widuje też często alfy GT.Fajnie ze sie odezwales. pozdrawiam
hej,jutro jade do trzcianki kuzyn ma 147 a jego kolega 156 i tak tez szukaja kontaktow z tamtych okolic ,kuzaj pracuje w NT to moze sie jakos zgadacie....Jak by co to moze zrobcie co jakis czas zlot np w trzciance w parku ;p to sam tez bede wpadal bo czesto bywam w weekendy tam.... czesto mijam w tych okolicach GT kolega zawsze mi pomacha.......ps Jak by co My z poznania spotykamy sie co niedziele w CK o 18 na pomaranczowym
Na poczatek przydaloby sie zorganizowac grupe z powiatu nowotomyskiego i pozostalych okolic.Caly czekam na odzew. Dzieki za info DUGI
W związku z odezwem na priv w sobote tj. 27.06 godz.16 parking Tesco NT spotkanie alfaholików grupy Nowotomyskiej i okolic.Zobaczymy jak będzie z frejfencja.Kiedys trzeba zaczać.Pozdrawiam
Niestety nie mogę obiecać, ale postaram się podjechaćile osób mniej więcej będzie?
Jak każdy się postara i zbierze do tego znajomych posiadających alfę to na dobry początek liczę ok 8-9 samochodów. Od czegoś trzeba zacząć.
Dzisiaj dzień pierwszego zlotu alfistów.Wieczorkiem dam znac jak poszło.
Na spot przyjechaly trzy alfy w tym dwie moje :-) Drugi alfista prrzyjechał R1 bo nie zdażył wyczyscic swojej belli:-) Spedzilismy 1,5 godzinki na pogawędkach i przejażdżkach alfami 159 z silnikiem 1.9 16v i 2.4. Podzielilismy sie opiniami i uwagami na temat nowej alfy giulia i rozeszlismy w dobrych nastrojach. P.S nikt z forum nie dotarl naszczescie polatałem po miescie i podrzucilem pod wycieraczki napotkanych alf info o spocie.